Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Warnowo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4351
Warnowo tramwaj krakow
Attack mod Tactiek 352
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 50.2
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Pereda passt de bal met de wreef. Fryc speelt de bal door. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella haalt uit met een fantastische trap. Váncza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:1

3e minuut.
Piechocki rent richting de bal. Tomella onderschept slim de pass. Tomella passt de bal zonder na te denken. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:2

9e minuut.
Fryc speelt de bal door. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella met een sublieme pass. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Váncza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Stańczuk speelt de bal door. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko probeert naar een medespeler te passen. Tomella rent richting de bal. Tomella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Plotár speelt de bal door. Oneta met een sublieme pass. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szibalski de bal onder controle te krijgen. Váncza bokst de bal weg.

13e minuut.
de Maere met een sublieme pass. Plotár met een sublieme pass. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kopaczka de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:3

15e minuut.
Trąbek speelt de bal door. Głodkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pereda passt de bal met de wreef. Fryc rent richting de bal. Fryc met een sublieme pass. Tomella is nu in balbezit. Tomella schiet op doel. Váncza bokst de bal weg. Paal!

25e minuut.
Kuzio passt de bal zonder na te denken. Jerlicz is nu in balbezit. de Maere probeert naar een medespeler te passen. Trąbek heeft problemen om de bal te vangen. Trąbek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Pereda passt de bal met de wreef. Tomella is nu in balbezit. Tomella schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wyczesany is nu in balbezit. Siemaszko met een sublieme pass. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella schiet op doel. Váncza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:4

33e minuut.
Plotár geeft de bal voor. Kopaczka kopt de bal weg. Fryc speelt de bal door. Tomella rent richting de bal. Tomella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:5

35e minuut.
Oneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneta passt de bal in één keer door. Tomella is nu in balbezit. Tomella draait met de bal, schiet en ... Váncza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:6

39e minuut.
Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany passt de bal met de wreef. Kopaczka heeft problemen om de bal te vangen. Tomella is nu in balbezit. Tomella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oneta passt de bal met de wreef. Daar is Szibalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fryc speelt de bal door. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Fryc probeert naar een medespeler te passen. Rzeski heeft problemen om de bal te vangen. Rzeski passt de bal met de wreef. Tomella rent richting de bal. Tomella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:7

43e minuut.
Plotár passt de bal met de wreef. Wyczesany probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stańczuk speelt de bal door. Oneta is nu in balbezit. Oneta haalt uit met een fantastische trap. Váncza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawiejski komt het veld opgelopen. Ščiukauskas komt het veld opgelopen. Danielczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warnowo 73%, tramwaj krakow 27%.
Warnowo - tramwaj krakow 0:7

53e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Pereda passt de bal met de wreef. Tomella rent richting de bal. Tomella schiet op doel. Danielczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeski passt de bal in één keer door. Pereda speelt de bal door. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
de Maere probeert de bal aan de voet te houden. Zawiejski probeert naar een medespeler te passen. Rzeski rent richting de bal. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. Danielczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:8

58e minuut.
Pereda met een sublieme pass. Siemaszko rent richting de bal. Siemaszko speelt de bal door. Tomella is nu in balbezit. Tomella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:9

63e minuut.
Plotár speelt de bal door. Pereda probeert naar een medespeler te passen. Kopaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fryc onderschept slim de pass. Fryc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Oneta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mynarski rent richting de bal. Rzeski onderschept slim de pass. Rzeski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Oneta probeert naar een medespeler te passen. Szibalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski onderschept slim de pass. Rzeski schiet op doel. Danielczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:10

73e minuut.
Ruszczyc komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pereda met een sublieme pass. Fryc is nu in balbezit. Fryc passt de bal zonder na te denken. Tomella rent richting de bal. Tomella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:11

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cakić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Głodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodkowski geeft een lange en hoge pass. Pereda kopt de bal weg. Tomella is nu in balbezit. Tomella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Głodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodkowski geeft de bal voor. Pereda kopt de bal weg. Tomella rent richting de bal. Tomella schiet op doel. Danielczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

80e minuut.
Oneta rent richting de bal. Szibalski speelt de bal door. Fryc met een sublieme pass. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kopaczka heeft problemen om de bal te vangen. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski speelt de bal door. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ruszczyc geeft een lange en hoge pass. Daar is Kopaczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomella draait met de bal, schiet en ... Danielczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warnowo - tramwaj krakow 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warnowo 81%, tramwaj krakow 19%.
Warnowo - tramwaj krakow 0:12