Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Podrida F.C. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2229
Podrida F.C. Gościęcin FC
433 Tactiek test111
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten average
poor Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Kibowen geeft een lange en hoge pass. Kitutele kopt de bal weg. Illescas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Illescas geeft de bal voor. Inworp. Okayu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitutele rent richting de bal. Kitutele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Okayu met een sublieme pass. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino begaat een overtreding. Pepino krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu onderschept slim de pass. Okayu met een sublieme pass. Daar is Kitutele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitutele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Francolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi onderschept slim de pass. Ngumi met een sublieme pass. Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Gościęcin FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podrida F.C. 65%, Gościęcin FC 35%.
Podrida F.C. - Gościęcin FC 0:1

50e minuut.
Munhoz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andronic komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Matiku controleert de bal met de borst. Matiku met een sublieme pass. Lăpădat probeert de bal aan de voet te houden. Kitutele rent richting de bal. Kitutele geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibowen passt de bal zonder na te denken. Okayu geeft een hoge lob. Ngumi rent richting de bal. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Gościęcin FC 0:2

70e minuut.
Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibowen probeert naar een medespeler te passen. Kitutele rent richting de bal. Kitutele draait met de bal, schiet en ... Traverso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kitutele rent richting de bal. Kitutele passt de bal zonder na te denken. Ngumi rent richting de bal. Ngumi schiet op doel. Traverso probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Francolino de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Gościęcin FC 0:3

75e minuut.
Piar kopt de bal weg. Kibowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibowen geeft een hoge lob. Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele schiet op doel. Traverso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Saldaña met een sublieme pass. Dieste rent richting de bal. Jepleting begaat een overtreding. Dieste is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Andronic neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Okayu is nu in balbezit. Okayu passt de bal zonder na te denken. Ngumi is nu in balbezit. Ngumi schiet op doel. Traverso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podrida F.C. - Gościęcin FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podrida F.C. 68%, Gościęcin FC 32%.
Podrida F.C. - Gościęcin FC 0:4