Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Danciugol Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4236
dinamoflorin FC Csobotfalva
442din Tactiek HcCsikszereda
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 32.5
matig Schieten zwak
zwak Passen matig
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Ekim bereikt de bal nog maar net als eerste. Blerincă rent richting de bal. Herbut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herbut krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Gogoasă verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Blerincă rent richting de bal. Blerincă draait met de bal, schiet en ... Mołda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - FC Csobotfalva 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Mezaroş de bal. Božanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Božanić geeft de bal voor. Blerincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Blerincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Mołda met een harde bal richting middenveld. Teodorovici kopt de bal weg. Herbut rent richting de bal. Herbut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hrenciuc geeft een hoge lob. Teodorovici is nu in balbezit. Postolatyev begaat een overtreding. Postolatyev krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Schmidt is nu in balbezit. Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici geeft een hoge lob. Plop rent richting de bal. Plop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 59%, FC Csobotfalva 41%.
dinamoflorin - FC Csobotfalva 1:0

56e minuut.
Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă geeft de bal voor. Daar is Hajtovík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Biaram rent richting de bal. Biaram geeft een lange en hoge pass. Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamoflorin - FC Csobotfalva 1:1

87e minuut.
Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc geeft een hoge lob. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Plop onderschept slim de pass. Plop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamoflorin - FC Csobotfalva 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamoflorin 61%, FC Csobotfalva 39%.
dinamoflorin - FC Csobotfalva 1:2