Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Локомотив Петте Кьошета Siron
Narrow 433 Tactiek 4-3-3-S
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 42.9
goed Schieten goed
redelijk Passen solide
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Sejdić geeft een hoge lob. Petrache is nu in balbezit. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Siron 0:1

17e minuut.
Busby is nu in balbezit. Busby met een sublieme pass. Klungelig pakt Gruszczak de bal. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak geeft een hoge lob. Inworp. Busby met een snelle inworp. Creangă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tetevenski is nu in balbezit. Tetevenski speelt de bal door. Boldescu geeft een lange en hoge pass. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sejdić rent richting de bal. Sejdić geeft een hoge lob. Creangă probeert naar een medespeler te passen. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Gruszczak geeft de bal voor. Inworp. Busby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Creangă rent richting de bal. Creangă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Петте Кьошета 59%, Siron 41%.
Локомотив Петте Кьошета - Siron 0:1

49e minuut.
Creangă is nu in balbezit. Creangă geeft een lange en hoge pass. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Siron 0:2

50e minuut.
Tetevenski passt de bal in één keer door. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu passt de bal met de wreef. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sejdić kopt de bal weg. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu passt de bal met de wreef. Polewczyk heeft problemen om de bal te vangen. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Dzhodhev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Локомотив Петте Кьошета - Siron 0:3

60e minuut.
Busby probeert naar een medespeler te passen. Petrache heeft problemen om de bal te vangen. Malbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache onderschept slim de pass. Petrache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Demirov met de inworp. Mayer probeert naar een medespeler te passen. Hališčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Accio verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Accio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sejdić passt de bal in één keer door. Boldescu is nu in balbezit. Boldescu passt de bal in één keer door. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Dzhodhev probeert naar een medespeler te passen. Sejdić kopt de bal weg. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk schiet op doel. Malbec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boldescu neemt de hoekschop. Dzhodhev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrache is nu in balbezit. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Локомотив Петте Кьошета 58%, Siron 42%.
Локомотив Петте Кьошета - Siron 0:3