Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Großes Kino!
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Die Halbstarken Capybara Invaders
Anti z Tactiek Gyokuro
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
76.4 gemiddelde waardering 80.8
outstanding Schieten brilliant
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen outstanding


3e minuut.
Herbet geeft een hoge lob. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lénárt krijgt een gele kaart. Vlahos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duddy neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Alemdaroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Capybara Invaders 0:1

6e minuut.
Duddy passt de bal in één keer door. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt is nu in balbezit. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Herbet rent richting de bal. Herbet geeft een lange en hoge pass. Vlahos krijgt zijn hoofd ertegen. Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk passt de bal met de wreef. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Herbet probeert naar een medespeler te passen. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk passt de bal in één keer door. Walendziuk geeft de bal voor. Duddy maakt een snoekduik en kopt de bal. Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hackenjos onderschept slim de pass. Herbet is nu in balbezit. Herbet passt de bal in één keer door. Duddy is nu in balbezit. Duddy draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hackenjos met de inworp. Prudlik is nu in balbezit. Prudlik geeft een lange en hoge pass. Oberberger rent richting de bal. Oberberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Herbet rent richting de bal. Blind probeert naar een medespeler te passen. Walendziuk heeft problemen om de bal te vangen. Walendziuk geeft een hoge lob. Duddy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Walendziuk probeert naar een medespeler te passen. Vlahos rent richting de bal. Rudecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rudecki krijgt een gele kaart. Vlahos raakt geblesseerd tijdens het duel. Blind met een snel genomen vrije trap. Duddy springt en kopt de bal. Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Häring rent richting de bal. Lenkiewicz is nu in balbezit. Häring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenkiewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lenkiewicz kan niet meer verder spelen. Minh Thắng komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik geeft een hoge lob. Rudawski heeft problemen om de bal te vangen. Oberberger is nu in balbezit. Oberberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zavala passt de bal in één keer door. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet geeft een hoge lob. Vlahos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 59%, Capybara Invaders 41%.
Die Halbstarken - Capybara Invaders 0:1

47e minuut.
Oehring geeft de bal voor. Minh Thắng geeft een hoge lob. Vlahos rent richting de bal. Vlahos schiet op doel. Alemdaroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Capybara Invaders 0:2

51e minuut.
Rudecki kopt de bal weg. Duddy is nu in balbezit. Lénárt rent richting de bal. Duddy onderschept slim de pass. Duddy schiet op doel. Alemdaroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Häring kopt de bal weg. Prudlik is nu in balbezit. Minh Thắng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minh Thắng krijgt een gele kaart. Prudlik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Häring legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Häring met een sublieme pass. Prudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudlik geeft een lange en hoge pass. Oberberger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Capybara Invaders 1:2

63e minuut.
Blind rent richting de bal. Blind passt de bal in één keer door. Duddy rent richting de bal. Duddy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Capybara Invaders 1:3

77e minuut.
Blind passt de bal met de wreef. Duddy is nu in balbezit. Vlahos is nu in balbezit. Duddy rent richting de bal. Duddy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zavala geeft een lange en hoge pass. Vlahos is nu in balbezit. Rudecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rudecki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Minh Thắng met een sublieme pass. Kondraciuk heeft problemen om de bal te vangen. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Duddy springt en kopt de bal. Alemdaroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Capybara Invaders 1:4

83e minuut.
Oberberger verovert de bal door een tackle van achteren. Rudawski speelt de bal door. Walendziuk speelt de bal door. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hackenjos verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kondraciuk zal de hoekschop nemen. Vlahos krijgt zijn hoofd ertegen. Alemdaroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zavala passt de bal in één keer door. Herbet rent richting de bal. Herbet passt de bal met de wreef. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duddy rent richting de bal. Duddy draait met de bal, schiet en ... Alemdaroğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 59%, Capybara Invaders 41%.
Die Halbstarken - Capybara Invaders 1:4