Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VisualBlast Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 758
VisualBlast Inter Skotnik
433 Tactiek Moja
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 35.6
solid Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen average


17e minuut.
Novosad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Aert rent richting de bal. Van Aert passt de bal zonder na te denken. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Inter Skotnik 1:0

19e minuut.
Novosad probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szegő kopt de bal weg. Daar is Rezdevšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zico rent richting de bal. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Zico de bal onder controle te krijgen. Bonci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico verovert de bal door een tackle van achteren. Zico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Inter Skotnik 2:0

40e minuut.
Van Aert probeert naar een medespeler te passen. Telles rent richting de bal. Kuyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 37%, Inter Skotnik 63%.
VisualBlast - Inter Skotnik 2:0

50e minuut.
Daar is Radziejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zico is nu in balbezit. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico onderschept slim de pass. Zico haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chodynicki verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haffner komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Novosad geeft een lange en hoge pass. Zico rent richting de bal. Bonci is nu in balbezit. Kuyckx onderschept slim de pass. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Ntalaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Van Aert probeert naar een medespeler te passen. Novosad rent richting de bal. Novosad geeft een hoge lob. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Szegő passt de bal met de wreef. Novosad met een sublieme pass. Kuyckx is nu in balbezit. Zico rent richting de bal. Zico haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uzlu komt het veld opgelopen. Delvas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chodynicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Van Aert de bal. Van Aert probeert naar een medespeler te passen. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Szegő geeft een lange en hoge pass. Iwanowski kopt de bal weg. Haffner heeft problemen om de bal te vangen. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Van Aert heeft problemen om de bal te vangen. Van Aert probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 43%, Inter Skotnik 57%.
VisualBlast - Inter Skotnik 2:0