Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ángela FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 308
Ángela FC UD Logroñes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pérez Taboada probeert naar een medespeler te passen. Lizardi Etxeberría bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizardi Etxeberría speelt de bal door. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - UD Logroñes 1:0

10e minuut.
Acuña geeft een hoge lob. Pérez Taboada met een sublieme pass. Klungelig pakt Funes de bal. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Tortolero verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Ayarza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lizardi Etxeberría is nu in balbezit. Lizardi Etxeberría draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Lizardi Etxeberría met een sublieme pass. Charles rent richting de bal. Corrales rent richting de bal. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - UD Logroñes 2:0

29e minuut.
Monteagudo geeft een lange en hoge pass. Charles is nu in balbezit. Corrales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corrales krijgt een gele kaart. Daar is Ayarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Merla maakt een afschuwelijke overtreding. Merla is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Rodríguez Serrano geeft een lange en hoge pass. Ayarza kopt de bal weg. Tortolero speelt de bal door. Argüelles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argüelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángela FC 37%, UD Logroñes 63%.
Ángela FC - UD Logroñes 2:0

46e minuut.
Corrales geeft een lange en hoge pass. Tortolero speelt de bal door. Negredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles verovert de bal door een tackle van achteren. Argüelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Negredo rent richting de bal. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Negredo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acuña wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Acuña kan niet meer verder spelen. Tamargo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tamargo onderschept slim de pass. Tamargo speelt de bal door. Corredor met een sublieme pass. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles schiet op doel. Gavito bokst de bal weg.

68e minuut.
Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamargo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charles. Tamargo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tamargo met een snel genomen vrije trap. Gavito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pérez Taboada geeft een hoge lob. Ayarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayarza speelt de bal door. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - UD Logroñes 3:0

73e minuut.
Iriarte met een sublieme pass. Tortolero heeft problemen om de bal te vangen. Tortolero passt de bal in één keer door. Argüelles is nu in balbezit. Argüelles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Negredo onderschept slim de pass. Tamargo is nu in balbezit. Negredo maakt een afschuwelijke overtreding. Negredo krijgt een gele kaart. Tamargo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tamargo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Rodríguez Serrano de bal. Argüelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüelles haalt uit met een fantastische trap. Gavito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente geeft een hoge lob. Ayarza kopt de bal weg. Martínez Modesto is nu in balbezit. Martínez Modesto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángela FC - UD Logroñes 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángela FC 60%, UD Logroñes 40%.
Ángela FC - UD Logroñes 3:1