Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mission FC 2011 teresina city bulls
Herrera Tactiek copa BR
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Inworp. Hoge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miriuta met een sublieme pass. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Lamouchi bokst de bal weg.

3e minuut.
Trío Zabala probeert naar een medespeler te passen. Piigert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Somogyi. Somogyi krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Megyei met de inworp. Koltai speelt de bal door. Hoge met een sublieme pass. Burdisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - teresina city bulls 1:0

9e minuut.
Suárez Betancort raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Myllykoski komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Chacón met een sublieme pass. Piigert met een sublieme pass. Myllykoski rent richting de bal. Myllykoski schiet op doel. Klouvatos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mission FC 2011 - teresina city bulls 1:1

15e minuut.
Trío Zabala verovert de bal door een tackle van achteren. Trío Zabala passt de bal zonder na te denken. Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Piigert de bal. Piigert geeft een hoge lob. Klouvatos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Flores passt de bal zonder na te denken. Barroso rent richting de bal. Hoge is nu in balbezit. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Qassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassemi speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Myllykoski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zbožínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - teresina city bulls 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 47%, teresina city bulls 53%.
Mission FC 2011 - teresina city bulls 1:2

46e minuut.
Văn Phương komt het veld opgelopen. Olimpo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Myllykoski passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores probeert naar een medespeler te passen. Barroso heeft problemen om de bal te vangen. Barroso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Qassemi geeft een lange en hoge pass. Myllykoski kopt de bal weg. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Barroso is nu in balbezit. Barroso schiet op doel. Klouvatos bokst de bal weg.

61e minuut.
Văn Phương geeft een lange en hoge pass. Somogyi probeert de bal aan de voet te houden. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski haalt uit met een fantastische trap. Klouvatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - teresina city bulls 1:3

64e minuut.
Ruiz de Lopera is nu in balbezit. Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Flores passt de bal in één keer door. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana begaat een overtreding. Santana krijgt een gele kaart. Barroso raakt geblesseerd tijdens het duel. Aliwenkura wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Piigert geeft een lange en hoge pass. Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski rent richting de bal. Barroso rent richting de bal. Barroso draait met de bal, schiet en ... Paal! Klouvatos bokst de bal weg.

86e minuut.
Burdisso kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores speelt de bal door. Barroso is nu in balbezit. Barroso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klouvatos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 56%, teresina city bulls 44%.
Mission FC 2011 - teresina city bulls 1:3