Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: At Gilenense Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 319
At Gilenense Tragics
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.1 gemiddelde waardering 27.5
average Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakov verovert de bal door een tackle van achteren. Rakov speelt de bal door. Karejoki is nu in balbezit. Karejoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Serban onderschept slim de pass. Serban speelt de bal door. Mazzochin met een sublieme pass. Mojarro rent richting de bal. Mojarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mojarro is nu in balbezit. Mojarro passt de bal in één keer door. Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban haalt uit met een fantastische trap. Belmar Moya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
At Gilenense - Tragics 1:0

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wojtaszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mazzochin rent richting de bal. Serban is nu in balbezit. Serban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rakov met een sublieme pass. Abella Pérez is nu in balbezit. Abella Pérez passt de bal met de wreef. Karejoki is nu in balbezit. Karejoki draait met de bal, schiet en ... Pardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mazzochin met een sublieme pass. Serban bereikt de bal nog maar net als eerste. Serban passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mojarro de bal. Mojarro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Camacho Barnola rent richting de bal. Mojarro verovert de bal door een tackle van achteren. Mojarro probeert naar een medespeler te passen. Serban rent richting de bal. Serban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sanjorge Otero passt de bal in één keer door. Usero Toledano speelt de bal door. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karejoki verovert de bal door een tackle van achteren. Karejoki haalt uit met een fantastische trap. Pardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Sanjorge Otero onderschept slim de pass. Mojarro speelt de bal door. Karejoki is nu in balbezit. Karejoki schiet op doel. Pardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
At Gilenense - Tragics 1:1

33e minuut.
Casas Pérez met een sublieme pass. Karejoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Abella Pérez is nu in balbezit. Karejoki rent richting de bal. Karejoki haalt uit met een fantastische trap. Pardo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
At Gilenense - Tragics 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: At Gilenense 51%, Tragics 49%.
At Gilenense - Tragics 1:2

58e minuut.
Ramallo is nu in balbezit. Ramallo geeft een hoge lob. Casas Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Pérez geeft een lange en hoge pass. Karejoki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: At Gilenense 51%, Tragics 49%.
At Gilenense - Tragics 1:2