Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadium for battle
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4113
Kimoni iwora
Ф 4-2-2-2 Tactiek 523
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 41.1
adequate Schieten adequate
adequate Passen very good
average Verdedigen good


7e minuut.
Połubiński met de inworp. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński geeft een lange en hoge pass. Orłoś is nu in balbezit. Orłoś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vlahuţă passt de bal met de wreef. Ziliani is nu in balbezit. Ziliani speelt de bal door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence passt de bal met de wreef. Daar is Pehlivanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orłoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłoś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Orłoś de bal onder controle te krijgen. Chenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orłoś maakt een afschuwelijke overtreding. Orłoś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Połubiński met de inworp. Rabiński is nu in balbezit. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Rożek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joa kopt de bal weg. Mella rent richting de bal. Mella haalt uit met een fantastische trap. Çərkəzzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 62%, iwora 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kimoni - iwora 0:0

46e minuut.
Scotto komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Wabik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maślanka komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Inworp. Yusifzadə komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Castelletti rent richting de bal. Siurvilas verovert de bal door een tackle van achteren. Siurvilas geeft een hoge lob. Maślanka is nu in balbezit. Maślanka draait met de bal, schiet en ... Abbaticola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maślanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślanka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Maślanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślanka geeft een lange en hoge pass. Yusifzadə kopt de bal weg. Rożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roemeratoe komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Inworp. Bobek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 73%, iwora 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kimoni - iwora 0:0