Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC_Bronx Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
FC_Bronx WEEDSjoint
att Tactiek 3png
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten outstanding
average Passen very good
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Unierzycki met een sublieme pass. Faliński rent richting de bal. Vásárhelyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vásárhelyi krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Tornesi kopt de bal weg. Tulus is nu in balbezit. Tulus passt de bal met de wreef. Lemmi rent richting de bal. Lemmi draait met de bal, schiet en ... Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Perez passt de bal met de wreef. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Lemmi heeft problemen om de bal te vangen. Lemmi geeft een lange en hoge pass. Tornesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tornesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Negoescu ... Strafschop! Tornesi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tulus neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:1

6e minuut.
Christensen kopt de bal weg. Daar is Banaszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemmi speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Balseiro rent richting de bal. Balseiro passt de bal met de wreef. Banaszyński rent richting de bal. Tornesi verovert de bal door een tackle van achteren. Tornesi haalt uit met een fantastische trap. Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:2

9e minuut.
Banaszyński geeft de bal voor. Inworp. Vásárhelyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balseiro geeft de bal voor. Lemmi maakt een snoekduik en kopt de bal. Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Christensen probeert naar een medespeler te passen. Lemmi controleert de bal met de borst. Lemmi passt de bal met de wreef. Tornesi rent richting de bal. Tornesi haalt uit met een fantastische trap. Dymion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. Zamora met de inworp. Christensen met een sublieme pass. Tornesi is nu in balbezit. Tornesi haalt uit met een fantastische trap. Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kukucz speelt de bal door. Roura speelt de bal door. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. Banaszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:3

16e minuut.
Christensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christensen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lemmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemmi draait met de bal, schiet en ... Negoescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

17e minuut.
Balseiro probeert naar een medespeler te passen. Tulus rent richting de bal. Unierzycki met een sublieme pass. Balseiro geeft een lange en hoge pass. Tornesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Dymion bokst de bal weg.

21e minuut.
Inworp. Zamora met een snelle inworp. Christensen geeft de bal voor. Tornesi krijgt zijn hoofd ertegen. Dymion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:4

26e minuut.
Kukucz heeft problemen om de bal te vangen. Balseiro rent richting de bal. Balseiro speelt de bal door. Tornesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornesi haalt uit met een fantastische trap. Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Dymion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Banaszyński onderschept slim de pass. Banaszyński geeft een hoge lob. Tornesi met een sublieme pass. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tornesi probeert naar een medespeler te passen. Lemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Christensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christensen draait met de bal, schiet en ... Dymion maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Roura rent richting de bal. Roura passt de bal met de wreef. Tornesi speelt de bal door. Lemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Christensen passt de bal in één keer door. Tornesi rent richting de bal. Tornesi probeert naar een medespeler te passen. Lemmi is nu in balbezit. Lemmi draait met de bal, schiet en ... Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Stojanowski probeert de bal aan de voet te houden. Zamora rent richting de bal. Zamora passt de bal in één keer door. Tulus is nu in balbezit. Tulus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Stojanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christensen speelt de bal door. Balseiro probeert naar een medespeler te passen. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tulus speelt de bal door. Tornesi rent richting de bal. Tornesi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Banaszyński de bal onder controle te krijgen. Dymion probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vásárhelyi neemt de hoekschop. Tulus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:5

44e minuut.
Balseiro passt de bal in één keer door. Tulus is nu in balbezit. Tulus met een sublieme pass. Lemmi rent richting de bal. Lemmi draait met de bal, schiet en ... Dymion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Bajor komt het veld opgelopen. Szaluniarz komt het veld opgelopen. Barrichello komt het veld opgelopen. Codinhas komt het veld opgelopen. Köster komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bronx 82%, WEEDSjoint 18%.
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:5

47e minuut.
Vásárhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásárhelyi geeft een hoge lob. Tulus kopt de bal weg. Tornesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornesi schiet op doel. Köster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:6

50e minuut.
Vásárhelyi onderschept slim de pass. Vásárhelyi passt de bal met de wreef. Tornesi is nu in balbezit. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro geeft de bal voor. Tornesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Köster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negoescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Roura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roura geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Codinhas speelt de bal door. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora maakt een afschuwelijke overtreding. Zamora krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Christensen is nu in balbezit. Christensen schiet op doel. Codinhas probeert de bal aan de voet te houden. Lemmi rent richting de bal. Lemmi schiet op doel. Köster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:7

61e minuut.
Codinhas geeft de bal voor. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Balseiro rent richting de bal. Balseiro schiet op doel. Köster bokst de bal weg.

70e minuut.
Lemmi rent richting de bal. Tornesi probeert naar een medespeler te passen. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. Köster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:8

74e minuut.
Christensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Christensen speelt de bal door. Lemmi rent richting de bal. Lemmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:9

75e minuut.
Kurzaj geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Christensen de bal onder controle te krijgen. Kukucz probeert naar een medespeler te passen. Barrichello rent richting de bal. Barrichello geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vásárhelyi met de inworp. Balseiro geeft de bal voor. Tornesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:10

77e minuut.
Tornesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornesi passt de bal zonder na te denken. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Köster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:11

80e minuut.
Christensen speelt de bal door. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro passt de bal in één keer door. Lemmi rent richting de bal. Lemmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Balseiro kopt de bal weg. Tornesi rent richting de bal. Negoescu onderschept slim de pass. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:12

87e minuut.
Kukucz probeert de bal aan de voet te houden. Balseiro probeert naar een medespeler te passen. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Tulus geeft de bal voor. Tornesi krijgt zijn hoofd ertegen. Köster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Kukucz de bal. Balseiro rent richting de bal. Balseiro geeft de bal voor. Tornesi rent richting de bal. Tornesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bronx 66%, WEEDSjoint 34%.
FC_Bronx - WEEDSjoint 0:12