Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:06
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FPFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5321
FPFC Újtér Junta Elastica
T2 Tactiek 433IF1
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


24e minuut.
Uhrin is nu in balbezit. Uhrin geeft een lange en hoge pass. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz schiet op doel. Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Junta Elastica 1:0

42e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Prcović met een sublieme pass. Hunyadi controleert de bal met de borst. Ponciano rent richting de bal. Ponciano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Huttinger rent richting de bal. Huttinger passt de bal in één keer door. Uhrin rent richting de bal. Uhrin haalt uit met een fantastische trap. Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 34%, Junta Elastica 66%.
FPFC Újtér - Junta Elastica 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Uhrin de bal. Furtado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uhrin raakt geblesseerd tijdens het duel. Uhrin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Portugal de bal onder controle te krijgen. Nikisz rent richting de bal. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Junta Elastica 2:0

63e minuut.
Benaglio kopt de bal weg. Prcović is nu in balbezit. Prcović passt de bal met de wreef. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Nikisz is nu in balbezit. Saikkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikisz verovert de bal door een tackle van achteren. Nikisz draait met de bal, schiet en ... Vannicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Junta Elastica 3:0

67e minuut.
Benaglio onderschept slim de pass. Benaglio geeft een lange en hoge pass. Nikisz is nu in balbezit. Nikisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Junta Elastica 4:0

68e minuut.
Portugal heeft problemen om de bal te vangen. Nikisz rent richting de bal. Portugal maakt een afschuwelijke overtreding. Portugal krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Uhrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumba begaat een overtreding. Uhrin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kirsner komt het veld opgelopen. Moran komt het veld opgelopen. Rapp komt het veld opgelopen. Marchlewicz komt het veld opgelopen. Csokonay komt het veld opgelopen. Uhrin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner geeft een hoge lob. Daar is Saikkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moran is nu in balbezit. Moran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Junta Elastica 5:0

80e minuut.
Rapp kopt de bal weg. Tímár met een sublieme pass. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner schiet op doel. Vannicola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Junta Elastica 6:0

82e minuut.
Uhrin heeft problemen om de bal te vangen. Pumba geeft een hoge lob. Kirsner rent richting de bal. Kirsner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moran de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klungelig pakt Nesheim de bal. Moran is nu in balbezit. Moran passt de bal met de wreef. Kirsner is nu in balbezit. Kirsner draait met de bal, schiet en ... Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Prcović probeert naar een medespeler te passen. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchlewicz passt de bal in één keer door. Uhrin is nu in balbezit. Uhrin geeft een hoge lob. Vannicola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moran is nu in balbezit. Moran schiet op doel. Vannicola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FPFC Újtér - Junta Elastica 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FPFC Újtér 8%, Junta Elastica 92%.
FPFC Újtér - Junta Elastica 7:0