Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: AC SPace Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
AC SPace le tigri di monpracen
442 Tactiek max2
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 55
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 58
weak Schieten very good
average Passen excellent
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Biesik passt de bal in één keer door. Goodfellow heeft problemen om de bal te vangen. Goodfellow passt de bal zonder na te denken. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha schiet op doel. Drezdenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciepiela de bal onder controle te krijgen. Bossaert speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Escudero de bal onder controle te krijgen. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Buchwald kopt de bal weg. Lesz is nu in balbezit. Goodfellow rent richting de bal. Goodfellow schiet op doel. Gimalski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

13e minuut.
Doeltrap. Drezdenko trapt de bal weg. Mits kopt de bal weg. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Buchwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mits is nu in balbezit. Mits speelt de bal door. Klungelig pakt Čtvernoha de bal. Čtvernoha schiet op doel. Drezdenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Lissone geeft een hoge lob. Inworp. Lesz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goodfellow is nu in balbezit. Goodfellow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zeppo passt de bal zonder na te denken. Goodfellow is nu in balbezit. Goodfellow met een sublieme pass. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zeppo kopt de bal weg. Goodfellow is nu in balbezit. Bossaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodfellow verovert de bal door een tackle van achteren. Goodfellow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zeppo kopt de bal weg. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Plandowski begaat een overtreding. Plandowski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drezdenko trapt de bal weg van het doel. Lesz kopt de bal weg. Goodfellow rent richting de bal. Goodfellow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zeppo passt de bal zonder na te denken. Goodfellow bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodfellow passt de bal in één keer door. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lesz met een sublieme pass. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha passt de bal zonder na te denken. Goodfellow rent richting de bal. Goodfellow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lesz speelt de bal door. Goodfellow is nu in balbezit. Goodfellow probeert naar een medespeler te passen. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Goodfellow passt de bal met de wreef. Gimalski rent richting de bal. Goodfellow verovert de bal door een tackle van achteren. Goodfellow schiet op doel. Drezdenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Pranga met een sublieme pass. Lesz probeert naar een medespeler te passen. Lissone probeert de bal met de borst te controleren. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha schiet op doel. Drezdenko bokst de bal weg.

34e minuut.
Plandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres verovert de bal door een tackle van achteren. Sagres met een sublieme pass. Goodfellow bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodfellow draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Goodfellow is nu in balbezit. Goodfellow probeert naar een medespeler te passen. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gimalski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Sagres rent richting de bal. Sagres passt de bal zonder na te denken. Čtvernoha is nu in balbezit. Goodfellow is nu in balbezit. Goodfellow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:1

43e minuut.
Kasperek is nu in balbezit. Lesz verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz probeert naar een medespeler te passen. Goodfellow bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodfellow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC SPace 79%, le tigri di monpracen 21%.
AC SPace - le tigri di monpracen 0:1

46e minuut.
Schipor komt het veld opgelopen. Durán komt het veld opgelopen. Bisaro komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ciepiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaro verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kasperek. Bisaro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bisaro kan niet meer verder spelen. Kuska komt het veld opgelopen. Zeppo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Durán heeft problemen om de bal te vangen. Lesz speelt de bal door. Kuska rent richting de bal. Kuska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:2

49e minuut.
Sagres is nu in balbezit. Schipor rent richting de bal. Schipor probeert naar een medespeler te passen. Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kuska passt de bal zonder na te denken. Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres probeert naar een medespeler te passen. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:3

62e minuut.
Sagres speelt de bal door. Gimalski is nu in balbezit. Kuska onderschept slim de pass. Durán rent richting de bal. Durán schiet op doel. Drezdenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:4

66e minuut.
Kuska haalt uit met een fantastische trap. Gimalski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lesz zal de hoekschop nemen. Kuska maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Lissone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sagres met een snelle inworp. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Plandowski de bal. Sagres is nu in balbezit. Sagres probeert naar een medespeler te passen. Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Lesz speelt de bal door. Kuska is nu in balbezit. Lissone is nu in balbezit. Kuska verovert de bal door een tackle van achteren. Kuska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuska is nu in balbezit. Kuska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:5

75e minuut.
Erstad geeft een hoge lob. Sagres kopt de bal weg. Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska draait met de bal, schiet en ... Drezdenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:6

77e minuut.
Durán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaspoz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lissone trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ciepiela de bal. Lesz kopt de bal weg. Kuska is nu in balbezit. Kuska schiet op doel. Drezdenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:7

79e minuut.
Zeppo passt de bal zonder na te denken. Gaspoz is nu in balbezit. Gaspoz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuska de bal. Kuska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:8

82e minuut.
Plandowski geeft een lange en hoge pass. Zeppo rent richting de bal. Lesz speelt de bal door. Gaspoz rent richting de bal. Gaspoz haalt uit met een fantastische trap. Drezdenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:9

85e minuut.
Klungelig pakt Kuska de bal. Kuska probeert naar een medespeler te passen. Gaspoz rent richting de bal. Gaspoz schiet op doel. Drezdenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC SPace - le tigri di monpracen 0:10

86e minuut.
Lesz is nu in balbezit. Lesz passt de bal in één keer door. Kuska rent richting de bal. Kuska schiet op doel. Lissone probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Sagres is nu in balbezit. Sagres speelt de bal door. Kuska is nu in balbezit. Kuska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC SPace 80%, le tigri di monpracen 20%.
AC SPace - le tigri di monpracen 0:10