Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-27 19:50
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Plac Centralny
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4194
Centrum Nowa-Huta KS Iwonka
lol 5def Tactiek BOKI
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
39.5 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten good
adequate Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Mencik met de inworp. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu geeft de bal voor. Skrzypek maakt een snoekduik en kopt de bal. Benesperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Mencik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Băşulescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chartier met een snelle inworp. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Osmaniyeliler rent richting de bal. Osmaniyeliler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Osmaniyeliler onderschept slim de pass. Osmaniyeliler passt de bal in één keer door. Skrzypek rent richting de bal. Skrzypek draait met de bal, schiet en ... Benesperi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - KS Iwonka 0:1

32e minuut.
Papakaliatis geeft een hoge lob. Inworp. Otava met een snelle inworp. Chartier geeft een hoge lob. Skrzypek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tosco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Băşulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chartier geeft een lange en hoge pass. Osmaniyeliler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Mencik met een snelle inworp. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu geeft een hoge lob. Osmaniyeliler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 76%, KS Iwonka 24%.
Centrum Nowa-Huta - KS Iwonka 0:1

70e minuut.
Daar is Papakaliatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papakaliatis speelt de bal door. Ozimkowski heeft problemen om de bal te vangen. Skrzypek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypek haalt uit met een fantastische trap. Benesperi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dupotey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mencik met de inworp. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Tosco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mencik met de inworp. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu geeft een lange en hoge pass. Benesperi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Papakaliatis onderschept slim de pass. Chartier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papakaliatis. Papakaliatis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 58%, KS Iwonka 42%.
Centrum Nowa-Huta - KS Iwonka 0:1