Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: The Garden
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Orionci Polarne Mede
pajana442f Tactiek 5У-3-2
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 63.3
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lero rent richting de bal. Balašević verovert de bal door een tackle van achteren. Balašević geeft de bal voor. Jozić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Buša probeert naar een medespeler te passen. Georgijević met een sublieme pass. Ruppert rent richting de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Garza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Polarne Mede 0:1

13e minuut.
Daar is Šparović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert met een sublieme pass. Jozić rent richting de bal. Jozić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Samardžija geeft een lange en hoge pass. Antonijević rent richting de bal. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orionci - Polarne Mede 1:1

18e minuut.
Batrović rent richting de bal. Batrović probeert naar een medespeler te passen. Balašević speelt de bal door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel. Garza bokst de bal weg.

19e minuut.
Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Glogovac verovert de bal door een tackle van achteren. Glogovac speelt de bal door. Jozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jozić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Georgijević met de inworp. Ruppert rent richting de bal. Šparović rent richting de bal. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasovac begaat een overtreding. Pacheco raakt geblesseerd tijdens het duel. Rubirosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pacheco maakt een snoekduik en kopt de bal. Smolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 53%, Polarne Mede 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orionci - Polarne Mede 1:1

52e minuut.
Balašević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Batrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco rent richting de bal. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Polarne Mede 2:1

60e minuut.
Renfurm is nu in balbezit. Renfurm met een sublieme pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Polarne Mede 3:1

61e minuut.
Višekruna komt het veld opgelopen. Ðušić komt het veld opgelopen. Odrowąż komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Antonijević met een sublieme pass. Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević passt de bal in één keer door. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Balašević heeft problemen om de bal te vangen. Balašević passt de bal zonder na te denken. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orionci - Polarne Mede 3:2

87e minuut.
Klungelig pakt Buša de bal. Tasovac probeert naar een medespeler te passen. Batrović probeert naar een medespeler te passen. Odrowąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrowąż schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orionci 46%, Polarne Mede 54%.
Orionci - Polarne Mede 3:2