Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia 09 Dortmund Olympique Regal
schalke Tactiek Leo win
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
44.7 gemiddelde waardering 48.8
good Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Eaton is nu in balbezit. Vale bereikt de bal nog maar net als eerste. Eaton onderschept slim de pass. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Savov passt de bal in één keer door. Vale is nu in balbezit. Yiğitata probeert naar een medespeler te passen. Eaton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eaton draait met de bal, schiet en ... Černovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Przyłuski probeert de bal aan de voet te houden. Callé rent richting de bal. Przyłuski begaat een overtreding. Przyłuski krijgt een gele kaart. Callé raakt geblesseerd tijdens het duel. Vale met een snel genomen vrije trap. Decauwere kan de bal niet met de borst controleren. Pittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Vale geeft een lange en hoge pass. Inworp. Apaçık met de inworp. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pokrywczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Libera komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Carranza rent richting de bal. Carranza geeft een hoge lob. Guinhenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinhenhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 0:1

24e minuut.
Libera passt de bal met de wreef. Apaçık rent richting de bal. Apaçık geeft de bal voor. Eaton kopt de bal weg. Guinhenhas rent richting de bal. Paal! Daar is Guinhenhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 0:2

34e minuut.
Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski geeft de bal voor. Kraiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinhenhas rent richting de bal. Guinhenhas draait met de bal, schiet en ... Černovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 68%, Olympique Regal 32%.
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 0:2

46e minuut.
Paliński komt het veld opgelopen. Mălureanu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Yiğitata probeert naar een medespeler te passen. Apaçık speelt de bal door. Vale rent richting de bal. Guinhenhas verovert de bal door een tackle van achteren. Guinhenhas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık geeft de bal voor. Paliński is nu in balbezit. Paliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 0:3

63e minuut.
Jaučkojis verovert de bal door een tackle van achteren. Méano is nu in balbezit. Méano geeft de bal voor. Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata haalt uit met een fantastische trap. Černovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Paliński rent richting de bal. Paliński passt de bal met de wreef. Guinhenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinhenhas haalt uit met een fantastische trap. Černovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Inworp. Yiğitata met een snelle inworp. Roşoiu geeft een lange en hoge pass. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kraiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas heeft problemen om de bal te vangen. Guinhenhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 0:4

80e minuut.
Buitenspel voor Paliński. Goede buitenspelval van de verdediging. Savov neemt vlug de vrije trap. Pittore kopt de bal weg. Callé bereikt de bal nog maar net als eerste. Callé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Apaçık rent richting de bal. Apaçık met een sublieme pass. Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Guinhenhas is nu in balbezit. Guinhenhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia 09 Dortmund 53%, Olympique Regal 47%.
Borussia 09 Dortmund - Olympique Regal 0:5