Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Armando Picchi
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Livorno Appiolatino S.P.Q.R.
ACSDALTRIV2 Tactiek 433 inv
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 62.3
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
solid Verdedigen formidable


10e minuut.
Daar is Cetlawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erutku bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetlawa krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rigon kopt de bal weg. Soublette is nu in balbezit. Lora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soublette is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Statu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rigon rent richting de bal. Kalasidirov onderschept slim de pass. Kalasidirov geeft een lange en hoge pass. Tassotti kopt de bal weg. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - Appiolatino S.P.Q.R. 1:0

15e minuut.
Erutku passt de bal met de wreef. Soublette rent richting de bal. Rósa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soublette is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Statu komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soublette krijgt zijn hoofd ertegen. Bifulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Grammos onderschept slim de pass. Grammos geeft een lange en hoge pass. Daar is Valjević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soublette rent richting de bal. Soublette draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rósa geeft een lange en hoge pass. Broś heeft problemen om de bal te vangen. Siekiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś onderschept slim de pass. Broś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lora verovert de bal door een tackle van achteren. Lora passt de bal in één keer door. Siekiera geeft de bal voor. Statu rent richting de bal. Statu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Broś rent richting de bal. Broś passt de bal in één keer door. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa schiet op doel. Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lora is nu in balbezit. Lora passt de bal zonder na te denken. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - Appiolatino S.P.Q.R. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 53%, Appiolatino S.P.Q.R. 47%.
Livorno - Appiolatino S.P.Q.R. 2:0

46e minuut.
Chamakh komt het veld opgelopen. bin Bdeir komt het veld opgelopen. Kaplár komt het veld opgelopen.

49e minuut.
bin Bdeir is nu in balbezit. Cetlawa is nu in balbezit. bin Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir haalt uit met een fantastische trap. Lollino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Coposu geeft de bal voor. Soublette is nu in balbezit. Chamakh is nu in balbezit. Soublette onderschept slim de pass. Soublette draait met de bal, schiet en ... Bifulco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Inworp. Szymaniak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Soublette passt de bal zonder na te denken. Petrea rent richting de bal. Petrea passt de bal in één keer door. Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bifulco trapt de bal weg. Zięba kopt de bal weg. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Tassotti onderschept slim de pass. Tassotti heeft problemen om de bal te vangen. Tassotti passt de bal met de wreef. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rósa geeft een hoge lob. Cetlawa kopt de bal weg. bin Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ... Lollino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - Appiolatino S.P.Q.R. 3:0

82e minuut.
Szymaniak geeft de bal voor. Statu kopt de bal weg. Soublette is nu in balbezit. Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak schiet op doel. Bifulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Erutku verovert de bal door een tackle van achteren. Erutku passt de bal in één keer door. Soublette bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak draait met de bal, schiet en ... Bifulco bokst de bal weg.

88e minuut.
Soublette is nu in balbezit. Biskupski geeft een lange en hoge pass. Tassotti is nu in balbezit. Tassotti schiet op doel. Lollino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - Appiolatino S.P.Q.R. 4:0

90e minuut.
Soublette rent richting de bal. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette is nu in balbezit. Soublette schiet op doel. Bifulco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - Appiolatino S.P.Q.R. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 66%, Appiolatino S.P.Q.R. 34%.
Livorno - Appiolatino S.P.Q.R. 4:1