Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Gradol team ŚWINIA
maja Tactiek PIERWSZA
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 23.3
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Reuser met een sublieme pass. Porto is nu in balbezit. Porto schiet op doel. Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Reuser passt de bal met de wreef. Germann bereikt de bal nog maar net als eerste. Germann passt de bal met de wreef. Porto rent richting de bal. Porto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 1:0

12e minuut.
Porto rent richting de bal. Mykland is nu in balbezit. Mykland geeft de bal voor. Potapov is nu in balbezit. Potapov geeft een lange en hoge pass. Paal! Wartalski heeft problemen om de bal te vangen. Porto rent richting de bal. Porto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 2:0

15e minuut.
Lorenc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Germann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reuser rent richting de bal. Reuser geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 3:0

19e minuut.
Muradbegović speelt de bal door. Kudziel geeft een hoge lob. Mykland met een sublieme pass. Porto heeft problemen om de bal te vangen. Porto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sigurdsson geeft een hoge lob. Lorenc kopt de bal weg. Germann met een sublieme pass. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto geeft een hoge lob. Zbozień bokst de bal weg. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 4:0

26e minuut.
Frelek rent richting de bal. Potapov rent richting de bal. Polakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov verovert de bal door een tackle van achteren. Potapov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Porto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nadbrzeski heeft problemen om de bal te vangen. Frelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov onderschept slim de pass. Potapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 5:0

30e minuut.
Kudziel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reuser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reuser met een sublieme pass. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Potapov heeft problemen om de bal te vangen. Potapov draait met de bal, schiet en ... Zbozień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

32e minuut.
Wartalski rent richting de bal. Wartalski geeft de bal voor. Polakiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Sigurdsson probeert naar een medespeler te passen. Mykland geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Kudziel de bal. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov passt de bal zonder na te denken. Mykland is nu in balbezit. Mykland schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Reuser speelt de bal door. Sigurdsson probeert naar een medespeler te passen. Potapov is nu in balbezit. Potapov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nadbrzeski de bal onder controle te krijgen. Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porto rent richting de bal. Porto schiet op doel. Zbozień werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Frelek met een sublieme pass. Sigurdsson is nu in balbezit. Sigurdsson geeft de bal voor. Germann bereikt de bal nog maar net als eerste. Germann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zbozień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 18%, ŚWINIA 82%.
Gradol team - ŚWINIA 5:0

47e minuut.
Kudziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurdsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurdsson probeert naar een medespeler te passen. Potapov rent richting de bal. Potapov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Reuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuser passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Porto de bal. Porto schiet op doel. Wartalski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Országh komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Reuser verovert de bal door een tackle van achteren. Reuser speelt de bal door. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 6:0

51e minuut.
Potapov passt de bal in één keer door. Sigurdsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurdsson geeft een hoge lob. Porto rent richting de bal. Porto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadbrzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov verovert de bal door een tackle van achteren. Potapov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wartalski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wartalski trapt de bal weg van het doel. Daar is Országh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Országh passt de bal zonder na te denken. Potapov is nu in balbezit. Potapov schiet op doel. Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porto is nu in balbezit. Porto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 7:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morles komt het veld opgelopen. Germann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porto is nu in balbezit. Porto geeft een hoge lob. Potapov maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Potapov rent richting de bal. Nadbrzeski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sigurdsson zal de hoekschop nemen. Porto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 8:0

56e minuut.
Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski passt de bal in één keer door. Białek is nu in balbezit. Porto onderschept slim de pass. Porto haalt uit met een fantastische trap. Zbozień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potapov geeft een lange en hoge pass. Wartalski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 9:0

58e minuut.
Nadbrzeski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigurdsson met een snelle inworp. Potapov is nu in balbezit. Potapov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Frelek heeft problemen om de bal te vangen. Országh rent richting de bal. Országh speelt de bal door. Potapov rent richting de bal. Potapov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Forbes komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Potapov onderschept slim de pass. Potapov passt de bal met de wreef. Porto rent richting de bal. Porto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 10:0

66e minuut.
Doeltrap. Lampart komt het veld opgelopen. Zbozień trapt de bal weg. Morles kopt de bal weg. Lorenc is nu in balbezit. Porto rent richting de bal. Porto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Potapov passt de bal zonder na te denken. Wartalski rent richting de bal. Porto onderschept slim de pass. Porto haalt uit met een fantastische trap. Zbozień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 11:0

71e minuut.
Germann bereikt de bal nog maar net als eerste. Germann geeft een hoge lob. Potapov is nu in balbezit. Potapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 12:0

71e minuut.
Hrovatin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Porto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szala. Porto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lampart met een snel genomen vrije trap. Potapov maakt een snoekduik en kopt de bal. Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Frelek is nu in balbezit. Morles onderschept slim de pass. Morles passt de bal met de wreef. Porto rent richting de bal. Porto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 13:0

76e minuut.
Potapov geeft een hoge lob. Porto rent richting de bal. Wartalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wartalski krijgt een gele kaart. Porto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Porto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - ŚWINIA 14:0

80e minuut.
Szala geeft een lange en hoge pass. Lampart probeert de bal aan de voet te houden. Morles kopt de bal weg. Porto is nu in balbezit. Porto draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Morles verovert de bal door een tackle van achteren. Morles passt de bal met de wreef. Daar is Potapov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potapov haalt uit met een fantastische trap. Nadbrzeski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zbozień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wartalski de bal. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lampart heeft problemen om de bal te vangen. Lampart speelt de bal door. Országh met een sublieme pass. Porto rent richting de bal. Porto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 14%, ŚWINIA 86%.
Gradol team - ŚWINIA 14:0