Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文

Plus

Beschouw jij jezelf als een professionele Sokker manager, neem dan Plus. Als Plusgebruiker krijg je toegang tot veel extra opties die het spel leuker maken om te spelen en door het steunen van Sokker kunnen we blijven bestaan en het spel verder ontwikkelen.

Wat krijg je met Plus?

Logo, gastenboek en clubblad

Elke professionele club heeft een logo nodig. Het logo zal zichtbaar zijn voor iedereen die je ploeg bezoekt. Gasten kunnen een boodschap achter laten in je gastenboek. Daarnaast zal je persberichten kunnen publiceren in je clubblad over de laatste ontwikkelingen binnen de club.

Wedstrijdtenues

Je spelers zullen ook een tenue kunnen dragen speciaal ontworpen door één van de beste ontwerpers in de wereld. Je kan zelf kiezen welke kleur de truitjes en broekjes van je tenues zullen hebben. En je kan zowel een thuis- als uittenue maken omdat het kan gebeuren dat de bezoekende ploeg dezelfde kleuren heeft als de thuisspelende ploeg.

Trainingsresultaten en veranderingen

Je kan de trainingsresultaten en veranderingen van vorm en waardes van je spelers op de voet volgen. Alle veranderingen zullen worden aangeduid met groene en rode kleuren. Ook kan je deze trainingsresultaten en veranderingen bekijken op een extra pagina.

Grafieken

Voor elke speler die in je club zit voor een periode van één week kan je een grafiek bekijken met al de veranderingen van zijn eigenschappen, waarde en vorm. Dit kan je bekijken over een periode van 10 weken.

Jouw archief

Een lijst van snelkoppelingen naar de spelers en teams die jij in de gaten houdt. Je kan een speler toevoegen die jij wil aankopen en zo zijn wedstrijdevaluaties grondig in de gaten houden. Je kan ook snelkoppelingen maken naar bijvoorbeeld de teams van je vrienden om zo gemakkelijk hun resultaten en transfers te bekijken.

Statistieken

Je hebt toegang tot verschillende statistieken van jouw divisie en welke clubs het sterkste in een land zijn, zoals spelers met de beste gemiddelde waarde, de gemiddelde waarde van teams, de gemiddelde waarde van alle spelers en nog veel meer - het aantal statistieken zal toenemen met de tijd.

Wedstrijden

Je kan alle wedstrijden van andere managers bekijken waarin je geïnteresseerd bent. Dit is niet van toepassing op het bekijken van hele oude wedstrijden aangezien deze worden verwijderd uit de database.

Vriendschappelijke competities

Je kan je eigen vriendelijke competitie aanmaken met een eigen competitieforum. Alle managers kunnen zich voor jouw competitie aanmelden.

Extra

Veel verschillende camera opties in 3D wedstrijden, het spelen van meerdere Arcade wedstrijden per week, uiterlijk van spelers en meer extra`s..

Hoe kan ik Plus aanschaffen

Je hebt keuze uit de volgende Plus opties:

Plus: 2 maanden

prijs 27 PLN

Plus: 3 maanden

prijs 35 PLN

Plus: 6 maanden

prijs 55 PLN

Plus: 1 jaar

prijs 99 PLN

De volgende betaalmethodes zijn beschikbaar:

Online betaalmethodes

Voor online betaalmethodes gebruiken we diensten van Dotpay, PayPal en Skrill. De veiligheid van de transacties wordt gegarandeerd. Dit houdt onder andere in dat niemand het nummer van je creditcard te zien krijgt en dat dit ook niet wordt opgeslagen, ook niet door ons zelf.

Bankoverschrijving

Als je een bankoverschrijving wilt doen moet je het formulier invullen en invoeren. Hierna krijg je alle informatie die nodig is om de internationale bankoverschrijving af te ronden. Vul in de titel, het bedrag, IBAN nummer en SWIFT code en de ontvanger.

Wat moet je nog weten?

Gebruikers met Plus hebben geen voordeel in het spel zelf; zo krijgen ze geen betere jeugdspelers, niet meer training etc. Wat je als gebruiker met Plus wel krijgt: een hoop meer plezier! Je hebt zonder Plus net zo veel kans om je doelen te bereiken binnen Sokker als een gebruiker met Plus. Verder is het zo dat je als gebruiker met Plus je nog steeds aan de regels hebt te houden; valsspelen zal nog steeds worden bestraft. Als je team wordt afgepakt vanwege valsspelen, heb je niet de mogelijkheid je Plus aan iemand anders te geven. Als je Plus abonnement verloopt, betekent dit ook dat je Plus gegevens verdwijnen, verleng dus op tijd je Plus!

Sokker