Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
اؤسف CHROBRY_1946
Normal Tactiek S-Fl-L
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17 gemiddelde waardering 62.6
unsatisfactory Schieten incredible
hopeless Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


4e minuut.
Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin rent richting de bal. Läderach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fannin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bühlmann neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rósa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bach speelt de bal door. Daar is Fannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theiler met een snelle inworp. Fannin geeft een lange en hoge pass. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:2

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theiler met de inworp. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Gadola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:3

10e minuut.
Kälin geeft een hoge lob. Inworp. Theiler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fannin controleert de bal met de borst. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Gadola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:4

12e minuut.
Andreoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădilă geeft een hoge lob. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Busquets onderschept slim de pass. Busquets met een sublieme pass. Rettore is nu in balbezit. Rettore geeft een hoge lob. Bühlmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach passt de bal zonder na te denken. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft de bal voor. Bühlmann krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Bach probeert naar een medespeler te passen. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Gadola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:5

23e minuut.
Daar is Bühlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanner met een sublieme pass. Rósa geeft een hoge lob. Theiler probeert naar een medespeler te passen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ... Gadola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:6

24e minuut.
Andreoli passt de bal zonder na te denken. Tanner met een sublieme pass. Ziegler is nu in balbezit. Bühlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Theiler zal de hoekschop nemen. Rettore probeert de bal met de borst te controleren. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Kälin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rettore bereikt de bal nog maar net als eerste. Rettore met een sublieme pass. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann passt de bal zonder na te denken. Läderach heeft problemen om de bal te vangen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rettore probeert de bal aan de voet te houden. Rettore probeert naar een medespeler te passen. Fannin rent richting de bal. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Gadola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fannin is nu in balbezit. Fannin draait met de bal, schiet en ... Gadola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:7

34e minuut.
Daar is Fannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiler speelt de bal door. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:8

39e minuut.
Fannin is nu in balbezit. Ziegler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fannin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theiler met een snel genomen vrije trap. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Gadola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:9

42e minuut.
Rettore neemt de hoekschop. Fannin kopt de bal weg. Thoma heeft problemen om de bal te vangen. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:10

42e minuut.
Bechstein met een sublieme pass. Klungelig pakt Andreoli de bal. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Gadola bokst de bal weg. Läderach heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bach kopt de bal weg. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel. Bühlmann probeert de bal met de borst te controleren. Bühlmann schiet op doel. Gadola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Läderach rent richting de bal. Fannin onderschept slim de pass. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:11

45e minuut.
Rettore probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bühlmann de bal. Bühlmann passt de bal in één keer door. Fannin is nu in balbezit. Fannin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: اؤسف 90%, CHROBRY_1946 10%.
اؤسف - CHROBRY_1946 0:11

46e minuut.
Thoma rent richting de bal. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets geeft de bal voor. Klungelig pakt Fannin de bal. Fannin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fannin is nu in balbezit. Fannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:12

47e minuut.
Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Theiler speelt de bal door. Fannin is nu in balbezit. Fannin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:13

51e minuut.
Busquets kopt de bal weg. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bădilă rent richting de bal. Bădilă geeft een lange en hoge pass. Theiler kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Theiler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ziegler de bal. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:14

54e minuut.
Rettore passt de bal zonder na te denken. Pais geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badiale met een snelle inworp. Busquets geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:15

55e minuut.
Theiler controleert de bal met de borst. Theiler geeft een lange en hoge pass. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Gadola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:16

57e minuut.
Bădilă speelt de bal door. Theiler is nu in balbezit. Theiler geeft de bal voor. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Gadola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Läderach is nu in balbezit. Fannin onderschept slim de pass. Fannin geeft een lange en hoge pass. Gadola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rettore bereikt de bal nog maar net als eerste. Rettore passt de bal met de wreef. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Gadola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:17

63e minuut.
Theiler met de inworp. Bach geeft de bal voor. Bühlmann is nu in balbezit. Fannin rent richting de bal. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:18

66e minuut.
Fannin kan de bal niet met de borst controleren. Ziegler is nu in balbezit. Fannin onderschept slim de pass. Fannin haalt uit met een fantastische trap. Gadola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gadola trapt de bal weg. Busquets kopt de bal weg. Klungelig pakt Bach de bal. Busquets geeft de bal voor. Bühlmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rettore rent richting de bal. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann geeft de bal voor. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Rettore rent richting de bal. Rettore speelt de bal door. Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busquets geeft een lange en hoge pass. Fannin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Gadola speelt de bal door. Bach kopt de bal weg. Klungelig pakt Kälin de bal. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ... Gadola bokst de bal weg. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:19

73e minuut.
Fannin is nu in balbezit. Fannin passt de bal met de wreef. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Gadola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:20

74e minuut.
Colatrella rent richting de bal. Theiler is nu in balbezit. Theiler probeert naar een medespeler te passen. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:21

75e minuut.
Rettore is nu in balbezit. Rettore probeert naar een medespeler te passen. Busquets rent richting de bal. Rettore geeft een hoge lob. Fannin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rettore is nu in balbezit. Rettore passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bühlmann de bal. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Gadola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:22

79e minuut.
Klungelig pakt Bach de bal. Bach passt de bal met de wreef. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:23

82e minuut.
Thoma heeft problemen om de bal te vangen. Fannin rent richting de bal. Fannin passt de bal met de wreef. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann draait met de bal, schiet en ... Gadola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rettore kopt de bal weg. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft de bal voor. Bühlmann springt en kopt de bal. Gadola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:24

88e minuut.
Gadola met een sublieme pass. Bach kopt de bal weg. Fannin heeft problemen om de bal te vangen. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
اؤسف - CHROBRY_1946 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: اؤسف 88%, CHROBRY_1946 12%.
اؤسف - CHROBRY_1946 0:25