Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mazur Ełk Słupsk United
big36 Tactiek turbohurasia
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 58.3
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Cervini met een sublieme pass. Taffe rent richting de bal. Nyholm onderschept slim de pass. Łęczycki is nu in balbezit. Łęczycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pajulahti passt de bal in één keer door. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka passt de bal zonder na te denken. Lois is nu in balbezit. Lois haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Porte probeert naar een medespeler te passen. Kaczewski kopt de bal weg. Véliz heeft problemen om de bal te vangen. Łęczycki is nu in balbezit. Łęczycki haalt uit met een fantastische trap. Padilla bokst de bal weg.

11e minuut.
Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo geeft een hoge lob. Inworp. Véliz met een snelle inworp. Krzemionka geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Hoàng Bảo onderschept slim de pass. Nyholm is nu in balbezit. Nyholm passt de bal in één keer door. Pagola is nu in balbezit. Pagola draait met de bal, schiet en ... Padilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Słupsk United 0:1

21e minuut.
Łęczycki probeert naar een medespeler te passen. Pagola rent richting de bal. Kaczewski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kaczewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kaczewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pagola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majkrzak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łęczycki springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rabačiauskas geeft de bal voor. Łęczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taffe krijgt een gele kaart. Nyholm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Presečki komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Cervini neemt vlug de vrije trap. Taffe heeft problemen om de bal te vangen. Łęczycki rent richting de bal. Łęczycki draait met de bal, schiet en ... Padilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Słupsk United 0:2

33e minuut.
Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică rent richting de bal. Bălică geeft de bal voor. Pagola is nu in balbezit. Pagola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Hoàng Sĩ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Presečki rent richting de bal. Presečki probeert naar een medespeler te passen. Pagola rent richting de bal. Pagola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pajulahti passt de bal zonder na te denken. Carnegie heeft problemen om de bal te vangen. Rabačiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnegie onderschept slim de pass. Carnegie schiet op doel. Porte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Padilla met een sublieme pass. Presečki speelt de bal door. Klungelig pakt Talpăiute de bal. Pagola is nu in balbezit. Pagola draait met de bal, schiet en ... Padilla bokst de bal weg. Łęczycki rent richting de bal. Pääsuke is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Słupsk United 0:3

43e minuut.
Carnegie kan de bal niet met de borst controleren. Rabačiauskas geeft een hoge lob. Pagola is nu in balbezit. Pagola draait met de bal, schiet en ... Padilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Słupsk United 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 48%, Słupsk United 52%.
FC Mazur Ełk - Słupsk United 0:4

47e minuut.
Pajulahti passt de bal in één keer door. Carnegie is nu in balbezit. Rabačiauskas is nu in balbezit. Carnegie verovert de bal door een tackle van achteren. Carnegie draait met de bal, schiet en ... Porte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Bălică trapt de bal weg. Majkrzak kopt de bal weg. Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Pagola rent richting de bal. Pagola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Vişoianu passt de bal met de wreef. Presečki is nu in balbezit. Presečki passt de bal zonder na te denken. Pagola rent richting de bal. Pagola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vişoianu kopt de bal weg. Presečki heeft problemen om de bal te vangen. Presečki geeft een lange en hoge pass. Pagola rent richting de bal. Pagola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ geeft een lange en hoge pass. Łęczycki is nu in balbezit. Łęczycki draait met de bal, schiet en ... Padilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Słupsk United 0:5

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Földes komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tysiąc komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Presečki probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sĩ met een sublieme pass. Pääsuke is nu in balbezit. Pääsuke geeft een hoge lob. Lois maakt een snoekduik en kopt de bal. Porte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mazur Ełk - Słupsk United 1:5

77e minuut.
Tysiąc is nu in balbezit. Hoàng Sĩ is nu in balbezit. Hoàng Sĩ passt de bal zonder na te denken. Taffe geeft de bal voor. Lois springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Sĩ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Presečki speelt de bal door. Łęczycki rent richting de bal. Łęczycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sławoj komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Földes verovert de bal door een tackle van achteren. Földes met een sublieme pass. Pajulahti speelt de bal door. Lois bereikt de bal nog maar net als eerste. Lois haalt uit met een fantastische trap. Porte bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mazur Ełk 44%, Słupsk United 56%.
FC Mazur Ełk - Słupsk United 1:5