Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avia Kamionki Gorgona
conte Tactiek Smirnoff Gold
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 50
excellent Schieten solid
solid Passen adequate
excellent Verdedigen very good


14e minuut.
Campbell is nu in balbezit. Inworp. Campbell met een snelle inworp. Manolache rent richting de bal. Manolache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Campbell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Atton de bal. Atton met een sublieme pass. Daar is Süvari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süvari schiet op doel. Wientjes bokst de bal weg. Paal!

23e minuut.
Hart is nu in balbezit. Hart probeert naar een medespeler te passen. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avia Kamionki - Gorgona 1:0

24e minuut.
Campbell geeft een hoge lob. Catanzariti rent richting de bal. Manolache verovert de bal door een tackle van achteren. Manolache haalt uit met een fantastische trap. Wientjes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avia Kamionki - Gorgona 1:1

30e minuut.
Szramka geeft een hoge lob. Agachi geeft de bal voor. Billström bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache onderschept slim de pass. Manolache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avia Kamionki 42%, Gorgona 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avia Kamionki - Gorgona 1:1

60e minuut.
Inworp. Urbanowicz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gołaś is nu in balbezit. Gołaś geeft een hoge lob. Lamotte is nu in balbezit. Azeite verovert de bal door een tackle van achteren. Azeite schiet op doel. Contepomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Bertino passt de bal zonder na te denken. Szramka met een sublieme pass. Alberici geeft de bal voor. Azeite maakt een snoekduik en kopt de bal. Contepomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avia Kamionki - Gorgona 2:1

70e minuut.
Menéndez komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Catanzariti rent richting de bal. Catanzariti geeft een hoge lob. Agachi heeft problemen om de bal te vangen. Menéndez rent richting de bal. Menéndez draait met de bal, schiet en ... Contepomi bokst de bal weg.

78e minuut.
Hart passt de bal zonder na te denken. Szramka geeft de bal voor. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowicz geeft een hoge lob. Menéndez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Billström met een snelle inworp. Alberici rent richting de bal. Alberici probeert naar een medespeler te passen. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez haalt uit met een fantastische trap. Contepomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Oberhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanzariti onderschept slim de pass. Catanzariti met een sublieme pass. Alberici geeft een lange en hoge pass. Menéndez maakt een snoekduik en kopt de bal. Contepomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avia Kamionki 37%, Gorgona 63%.
Avia Kamionki - Gorgona 2:1