Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*FC LiverpooL* MMTS Kwidzyn
ja Tactiek Zabawa trwa
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 25.4
excellent Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


9e minuut.
Kałuski rent richting de bal. Kałuski geeft de bal voor. Povill bereikt de bal nog maar net als eerste. Povill schiet op doel. Ayvnkvyen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - MMTS Kwidzyn 1:0

15e minuut.
Dabetić speelt de bal door. Holf probeert naar een medespeler te passen. Ketonen rent richting de bal. Ketonen draait met de bal, schiet en ... Ayvnkvyen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - MMTS Kwidzyn 2:0

23e minuut.
Merényi onderschept slim de pass. Merényi geeft een hoge lob. Ketonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ketonen haalt uit met een fantastische trap. Ayvnkvyen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - MMTS Kwidzyn 3:0

29e minuut.
Ketonen kopt de bal weg. Poniedzielski heeft problemen om de bal te vangen. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna schiet op doel. Ayvnkvyen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - MMTS Kwidzyn 4:0

32e minuut.
Muszka rent richting de bal. Merényi onderschept slim de pass. Merényi geeft een lange en hoge pass. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. Ayvnkvyen bokst de bal weg. Garboń rent richting de bal. Garboń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mieleszko met een snelle inworp. Ketonen geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - MMTS Kwidzyn 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC LiverpooL* 40%, MMTS Kwidzyn 60%.
*FC LiverpooL* - MMTS Kwidzyn 5:0

51e minuut.
Hungler kopt de bal weg. Skonieczny rent richting de bal. Szokol bereikt de bal nog maar net als eerste. Szokol haalt uit met een fantastische trap. Mateev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Povill met een snelle inworp. Ketonen rent richting de bal. Garboń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ketonen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ketonen neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ayvnkvyen probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Merényi speelt de bal door. Mieleszko is nu in balbezit. Klungelig pakt Mieleszko de bal. Mieleszko geeft de bal voor. Povill maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Debreceni komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niftəliyev komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Debreceni met een harde bal richting middenveld. Mieleszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Garboń de bal. Ketonen is nu in balbezit. Ketonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Szokol is nu in balbezit. Dabetić verovert de bal door een tackle van achteren. Dabetić passt de bal met de wreef. Souček rent richting de bal. Souček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Niftəliyev is nu in balbezit. Niftəliyev geeft een hoge lob. Ketonen is nu in balbezit. Ketonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - MMTS Kwidzyn 6:0

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Skonieczny de bal onder controle te krijgen. Ketonen rent richting de bal. Met opzet legt Skonieczny zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Skonieczny moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Skonieczny schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Almunia geeft de bal voor. Inworp. Kałuski met de inworp. Szokol is nu in balbezit. Szokol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Michelena geeft de bal voor. Ketonen is nu in balbezit. Ketonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Almunia geeft een hoge lob. Sosna rent richting de bal. Michelena begaat een overtreding. Michelena krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Szymczykiewicz met een snelle inworp. Merényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Merényi passt de bal zonder na te denken. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Peřina kopt de bal weg. Mieleszko heeft problemen om de bal te vangen. Ketonen rent richting de bal. Ketonen schiet op doel. Ayvnkvyen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - MMTS Kwidzyn 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC LiverpooL* 41%, MMTS Kwidzyn 59%.
*FC LiverpooL* - MMTS Kwidzyn 7:0