Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kiWak fc Mamba Familia
343 Tactiek deep 10
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 40.8
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
bin Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı verovert de bal door een tackle van achteren. Turacı probeert naar een medespeler te passen. Stanić heeft problemen om de bal te vangen. Stanić schiet op doel. Piękniś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:1

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piękniś trapt de bal weg van het doel. Manea kopt de bal weg. Butto is nu in balbezit. Butto haalt uit met een fantastische trap. Piękniś bokst de bal weg.

11e minuut.
bin Mohd Dom rent richting de bal. Tejero onderschept slim de pass. Tejero geeft een lange en hoge pass. Manea is nu in balbezit. Manea geeft de bal voor. Piękniś bokst de bal weg. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:2

12e minuut.
bin Abd Rauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto rent richting de bal. Butto passt de bal in één keer door. Stanić rent richting de bal. Stanić schiet op doel. Piękniś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:3

22e minuut.
Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawawi rent richting de bal. Butto onderschept slim de pass. Stanić rent richting de bal. Stanić haalt uit met een fantastische trap. Piękniś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Negoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Abd Rauf is nu in balbezit. Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu geeft een hoge lob. Stanić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Barboso is nu in balbezit. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić probeert naar een medespeler te passen. Butto heeft problemen om de bal te vangen. Butto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
bin Ramli is nu in balbezit. bin Ramli passt de bal zonder na te denken. bin Elias is nu in balbezit. Stanić onderschept slim de pass. Stanić schiet op doel. Piękniś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butto is nu in balbezit. Butto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piękniś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Telvi geeft een lange en hoge pass. Butto kopt de bal weg. Stanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:4

38e minuut.
Stanić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

39e minuut.
Turacı kopt de bal weg. Kuhn probeert naar een medespeler te passen. Butto heeft problemen om de bal te vangen. Butto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuhn de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Barboso passt de bal met de wreef. Manea heeft problemen om de bal te vangen. Manea probeert naar een medespeler te passen. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto draait met de bal, schiet en ... Piękniś bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Negoiu onderschept slim de pass. Negoiu geeft de bal voor. Butto is nu in balbezit. Butto schiet op doel. Piękniś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiWak fc 78%, Mamba Familia 22%.
kiWak fc - Mamba Familia 0:5

48e minuut.
bin Saleh probeert de bal met de borst te controleren. Manea rent richting de bal. Manea passt de bal in één keer door. Butto rent richting de bal. Butto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:6

49e minuut.
Barboso met de inworp. Turacı probeert naar een medespeler te passen. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu geeft een lange en hoge pass. Butto springt en kopt de bal. Piękniś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Tejero kopt de bal weg. Daar is Nawawi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butto is nu in balbezit. Butto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:7

66e minuut.
bin Elias rent richting de bal. Barboso onderschept slim de pass. Barboso passt de bal met de wreef. Butto rent richting de bal. Butto haalt uit met een fantastische trap. Piękniś bokst de bal weg.

67e minuut.
bin Ramlit onderschept slim de pass. Manea rent richting de bal. Manea speelt de bal door. Turacı rent richting de bal. Turacı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Butto rent richting de bal. Butto passt de bal in één keer door. Turacı speelt de bal door. Daar is Butto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:8

73e minuut.
Nawawi geeft de bal voor. Telvi is nu in balbezit. Ahmed begaat een overtreding. Ahmed krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Butto probeert de bal aan de voet te houden. Barboso is nu in balbezit. Barboso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Butto de bal. Butto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:9

87e minuut.
Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea speelt de bal door. Klungelig pakt Butto de bal. Butto schiet op doel. Piękniś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kiWak fc - Mamba Familia 0:10

88e minuut.
bin Mohd Dom probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Husin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butto verovert de bal door een tackle van achteren. Butto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kiWak fc 83%, Mamba Familia 17%.
kiWak fc - Mamba Familia 0:10