Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Invincibles Singapore IF
Red_433v2 Tactiek Ctm
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 43.2
average Schieten good
poor Passen good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Lup met een sublieme pass. Ubin is nu in balbezit. Ubin geeft de bal voor. Giokarinis krijgt zijn hoofd ertegen. Elías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles - Singapore IF 0:1

15e minuut.
Morante heeft problemen om de bal te vangen. Morante passt de bal zonder na te denken. Sanguszko met een sublieme pass. Giokarinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giokarinis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin probeert naar een medespeler te passen. Korolovszky is nu in balbezit. Korolovszky draait met de bal, schiet en ... Elías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles - Singapore IF 0:2

26e minuut.
Battezzato verovert de bal door een tackle van achteren. Battezzato geeft een hoge lob. Giokarinis rent richting de bal. Giokarinis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sanguszko heeft problemen om de bal te vangen. Poh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanguszko. Sanguszko krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Choiński de bal. Giokarinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giokarinis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tan speelt de bal door. Morante rent richting de bal. Poh begaat een overtreding. Poh krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Le Coz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ubin met de inworp. Lup geeft de bal voor. Korolovszky springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ubin passt de bal in één keer door. Giokarinis is nu in balbezit. Lup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lup haalt uit met een fantastische trap. Elías probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles - Singapore IF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibles 55%, Singapore IF 45%.
Invincibles - Singapore IF 0:3

46e minuut.
Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko passt de bal in één keer door. Battezzato rent richting de bal. Yeoh verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Korolovszky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muharam komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Muharam passt de bal zonder na te denken. Sanguszko probeert naar een medespeler te passen. Morante bereikt de bal nog maar net als eerste. Morante met een sublieme pass. Sanguszko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Elías met een harde bal richting middenveld. Morante kopt de bal weg. Giokarinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam schiet op doel. Elías verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles - Singapore IF 0:4

56e minuut.
Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Coz geeft een hoge lob. Giokarinis rent richting de bal. Giokarinis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles - Singapore IF 0:5

60e minuut.
Tan speelt de bal door. Phua rent richting de bal. Phua geeft een lange en hoge pass. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Meng onderschept slim de pass. Meng geeft een lange en hoge pass. Morante kopt de bal weg. Giokarinis rent richting de bal. Giokarinis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Le Coz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Le Coz rent richting de bal. Le Coz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubin met de inworp. Lup geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Invincibles - Singapore IF 0:6

80e minuut.
Ubin kopt de bal weg. Le Coz is nu in balbezit. Giokarinis verovert de bal door een tackle van achteren. Giokarinis haalt uit met een fantastische trap. Elías maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Choiński geeft een hoge lob. Yeoh is nu in balbezit. Met opzet legt Ubin zijn tegenspeler op de grond. Ubin krijgt een gele kaart. Yeoh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Moeller geeft een lange en hoge pass. Inworp. Phua zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeoh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Battezzato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lup is nu in balbezit. Arockriaj maakt een afschuwelijke overtreding. Lup roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lup kan niet meer verder spelen. Draganov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Invincibles 58%, Singapore IF 42%.
Invincibles - Singapore IF 0:6