Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Academia FC MALAGA
la Masia Tactiek Erick451d
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 48.7
formidable Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


11e minuut.
Tamames passt de bal zonder na te denken. Kupcik met een sublieme pass. Shiskov is nu in balbezit. Shiskov draait met de bal, schiet en ... Cimbru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Academia - FC MALAGA 1:0

16e minuut.
Szawan onderschept slim de pass. Džodić verovert de bal door een tackle van achteren. Džodić passt de bal met de wreef. Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu haalt uit met een fantastische trap. Konno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Academia - FC MALAGA 1:1

17e minuut.
Shiskov speelt de bal door. Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Kubełek zijn tegenspeler op de grond. Kubełek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
N`Diba is nu in balbezit. N`Diba geeft de bal voor. Kupcik kopt de bal weg. Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski schiet op doel. Cimbru bokst de bal weg.

28e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cimbru niet meer kan verder spelen. Welc komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kupcik verovert de bal door een tackle van achteren. Kupcik speelt de bal door. Shiskov rent richting de bal. Shiskov schiet op doel. Welc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Academia - FC MALAGA 2:1

34e minuut.
Daar is Džodić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shiskov. Shiskov krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Călugăru geeft een hoge lob. Apacz is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apacz zal de hoekschop nemen. Montalbán heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Apacz zal de hoekschop nemen. Sitarski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Academia 48%, FC MALAGA 52%.
F.C. Academia - FC MALAGA 2:1

47e minuut.
Watras speelt de bal door. Szawan rent richting de bal. Szawan geeft de bal voor. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ... Welc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Sitarski probeert de bal aan de voet te houden. Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru geeft een lange en hoge pass. Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kupcik kopt de bal weg. Călugăru heeft problemen om de bal te vangen. Ciechowski begaat een overtreding. Ciechowski krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Shiskov rent richting de bal. Nowakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiskov verovert de bal door een tackle van achteren. Shiskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Academia - FC MALAGA 3:1

62e minuut.
Călugăru geeft een hoge lob. Nowakowski is nu in balbezit. Shiskov onderschept slim de pass. Shiskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Academia - FC MALAGA 4:1

69e minuut.
Apacz neemt de hoekschop. Daar is Kupcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kupcik probeert naar een medespeler te passen. Sitarski is nu in balbezit. Sitarski draait met de bal, schiet en ... Welc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz geeft een hoge lob. Kupcik probeert naar een medespeler te passen. Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Călugăru rent richting de bal. Călugăru passt de bal met de wreef. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel. Welc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Academia - FC MALAGA 5:1

81e minuut.
Daar is Džodić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călugăru is nu in balbezit. Kubełek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubełek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Călugăru raakt geblesseerd tijdens het duel. Szawan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ciechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shiskov rent richting de bal. Shiskov schiet op doel. Welc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Academia - FC MALAGA 6:1

85e minuut.
Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowakowski onderschept slim de pass. Nowakowski passt de bal in één keer door. Apacz is nu in balbezit. Apacz draait met de bal, schiet en ... Welc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
N`Diba heeft problemen om de bal te vangen. N`Diba onderschept slim de pass. Apacz heeft problemen om de bal te vangen. Shiskov is nu in balbezit. Shiskov schiet op doel. Welc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Academia - FC MALAGA 7:1

90e minuut.
Nowakowski geeft een hoge lob. Sitarski is nu in balbezit. Sitarski geeft een hoge lob. Apacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Academia 36%, FC MALAGA 64%.
F.C. Academia - FC MALAGA 7:1