Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Inter do Sul CHROBRY_1946
442 Tactiek S-Fl-L
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.4 gemiddelde waardering 56.7
adequate Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig onderschept slim de pass. Met opzet legt Rizo zijn tegenspeler op de grond. Rizo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

3e minuut.
Bach passt de bal in één keer door. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli speelt de bal door. Perrig rent richting de bal. Perrig schiet op doel. Dzban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jung onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig is nu in balbezit. Perrig draait met de bal, schiet en ... Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter do Sul - CHROBRY_1946 0:1

14e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz geeft een lange en hoge pass. Abächerli probeert de bal met de borst te controleren. Abächerli schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Rósa verovert de bal door een tackle van achteren. Rósa geeft de bal voor. Jung kan de bal niet met de borst controleren. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter do Sul - CHROBRY_1946 0:2

25e minuut.
Bierli is nu in balbezit. Bierli geeft een lange en hoge pass. Abächerli kopt de bal weg. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Jansen rent richting de bal. Jansen geeft de bal voor. Bădilă geeft een lange en hoge pass. Abächerli krijgt zijn hoofd ertegen. Dzban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Perrig is nu in balbezit. Perrig schiet op doel. Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter do Sul - CHROBRY_1946 0:3

28e minuut.
Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Marson rent richting de bal. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets geeft een lange en hoge pass. Perrig springt en kopt de bal. Dzban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Busquets geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli schiet op doel. Comer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter do Sul - CHROBRY_1946 0:4

33e minuut.
Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Barosanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nicholson de bal. Nicholson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bach passt de bal zonder na te denken. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli rent richting de bal. Perrig is nu in balbezit. Perrig draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Perrig kopt de bal weg. Rouvenaz met een sublieme pass. Busquets met een sublieme pass. Abächerli heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bădilă verovert de bal door een tackle van achteren. Dodrescu is nu in balbezit. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft de bal voor. Dzban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perrig is nu in balbezit. Perrig draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inter do Sul 73%, CHROBRY_1946 27%.
FC Inter do Sul - CHROBRY_1946 0:4

46e minuut.
Česi komt het veld opgelopen. Iatratos komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rouvenaz met de inworp. Iatratos is nu in balbezit. Busquets onderschept slim de pass. Busquets geeft de bal voor. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Jung geeft de bal voor. Inworp. Rouvenaz met de inworp. Perrig rent richting de bal. Perrig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Marson met een sublieme pass. Daar is Jansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz speelt de bal door. Daar is Perrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bierli is nu in balbezit. Melon begaat een overtreding. Bierli raakt geblesseerd tijdens het duel. Bierli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Česi kopt de bal weg. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bădilă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bach kopt de bal weg. Daar is Comer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bach met een snelle inworp. Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft de bal voor. Klungelig pakt Perrig de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter do Sul - CHROBRY_1946 0:5

58e minuut.
Nicholson is nu in balbezit. Badiale is nu in balbezit. Badiale geeft een lange en hoge pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Jansen passt de bal in één keer door. Melon probeert de bal aan de voet te houden. Rouvenaz met een sublieme pass. Perrig is nu in balbezit. Perrig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kounadis geeft een lange en hoge pass. Perrig kopt de bal weg. Comer heeft problemen om de bal te vangen. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abächerli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bach rent richting de bal. Bach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jung de bal. Perrig rent richting de bal. Perrig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter do Sul - CHROBRY_1946 0:6

70e minuut.
Badiale is nu in balbezit. Melon begaat een overtreding. Badiale raakt geblesseerd tijdens het duel. Bădilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Bach draait met de bal, schiet en ... Dzban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Inter do Sul - CHROBRY_1946 0:7

79e minuut.
Jung geeft de bal voor. Bădilă kopt de bal weg. Busquets geeft een hoge lob. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Abächerli rent richting de bal. Abächerli geeft een lange en hoge pass. Perrig is nu in balbezit. Perrig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Badiale heeft problemen om de bal te vangen. Badiale geeft de bal voor. Klungelig pakt Jung de bal. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Inter do Sul 70%, CHROBRY_1946 30%.
FC Inter do Sul - CHROBRY_1946 0:7