Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSC Yang Toys CHROBRY_1946
Double Attack Tactiek S-Fl-L
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 12
60.9 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


45e minuut.
Buchalski passt de bal in één keer door. Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Rósa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marques Dias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marques Dias legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Janczarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 53%, CHROBRY_1946 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC Yang Toys - CHROBRY_1946 0:0

51e minuut.
Lovininkaitis met een sublieme pass. Klungelig pakt Huras de bal. Kounadis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kounadis krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bădilă met een sublieme pass. Daar is Rouvenaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delfour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delfour krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Busquets met een sublieme pass. Abächerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bertolini krijgt een gele kaart. Abächerli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abächerli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marques Dias stond buitenspel. Derbin komt het veld opgelopen. Bühlmann komt het veld opgelopen. Fannin komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Busquets met een sublieme pass. Derbin rent richting de bal. Derbin passt de bal zonder na te denken. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann schiet op doel. Gabbiadini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 48%, CHROBRY_1946 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BSC Yang Toys - CHROBRY_1946 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Bierli is nu in balbezit. Bach rent richting de bal. Bach geeft een lange en hoge pass. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Gabbiadini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - CHROBRY_1946 0:1

100e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Gabbiadini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - CHROBRY_1946 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 60%, CHROBRY_1946 40%.
BSC Yang Toys - CHROBRY_1946 0:2

108e minuut.
Huras passt de bal in één keer door. Lovininkaitis is nu in balbezit. Bădilă geeft een hoge lob. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann schiet op doel. Gabbiadini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

114e minuut.
Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin is nu in balbezit. Custodio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Custodio krijgt een gele kaart. Fannin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fannin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
BSC Yang Toys - CHROBRY_1946 0:3

119e minuut.
Kounadis met een sublieme pass. Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann passt de bal met de wreef. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSC Yang Toys 60%, CHROBRY_1946 40%.
BSC Yang Toys - CHROBRY_1946 0:3