Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 FC Hergiswil II
S-Fl-L Tactiek Akanji
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 8
60.1 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


11e minuut.
Gafa` speelt de bal door. Linker met een sublieme pass. Peddiu is nu in balbezit. Contaldo is nu in balbezit. Contaldo schiet op doel. Janczarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Luder speelt de bal door. Peddiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kounadis. Kounadis krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Linker speelt de bal door. Luder rent richting de bal. Luder passt de bal met de wreef. Peddiu is nu in balbezit. Peddiu schiet op doel. Janczarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Luder verovert de bal door een tackle van achteren. Luder geeft de bal voor. Peddiu rent richting de bal. Peddiu draait met de bal, schiet en ... Janczarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - FC Hergiswil II 0:1

30e minuut.
Bierli is nu in balbezit. Busquets speelt de bal door. Kounadis probeert naar een medespeler te passen. Abächerli rent richting de bal. Abächerli haalt uit met een fantastische trap. Apladas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nepp geeft een lange en hoge pass. Busquets kopt de bal weg. Luder probeert naar een medespeler te passen. Peddiu is nu in balbezit. Peddiu haalt uit met een fantastische trap. Janczarek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 66%, FC Hergiswil II 34%.
CHROBRY_1946 - FC Hergiswil II 0:1

51e minuut.
Luder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busquets. Luder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nepp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peddiu krijgt zijn hoofd ertegen. Janczarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Rouvenaz met de inworp. Nepp rent richting de bal. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Peddiu is nu in balbezit. Badiale is nu in balbezit. Peddiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peddiu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Badiale raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Inworp. Derbin komt het veld opgelopen. Bühlmann komt het veld opgelopen. Fannin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Snoep passt de bal zonder na te denken. Daar is Cavegn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets rent richting de bal. Busquets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - FC Hergiswil II 1:1

86e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal in één keer door. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin geeft een hoge lob. Bühlmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 66%, FC Hergiswil II 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - FC Hergiswil II 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Nepp is nu in balbezit. Bădilă rent richting de bal. Nepp verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 89%, FC Hergiswil II 11%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - FC Hergiswil II 1:1

116e minuut.
Luder passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gafa` de bal. Fannin is nu in balbezit. Fannin schiet op doel. Apladas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - FC Hergiswil II 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 62%, FC Hergiswil II 38%.
CHROBRY_1946 - FC Hergiswil II 2:1