Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-10-30 19:04
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ifi nevelő Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Marvin SC Juventino FC
Attack Tactiek 4-1-3-2
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
45.6 gemiddelde waardering 46.9
adequate Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Pizzagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Guirado rent richting de bal. Guirado passt de bal in één keer door. Legnani is nu in balbezit. Legnani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Saur kopt de bal weg. Uliczka is nu in balbezit. Uliczka passt de bal in één keer door. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Dióssy bokst de bal weg.

10e minuut.
Cierkos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saur met de inworp. Guirado is nu in balbezit. Guirado geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Răcaru springt en kopt de bal. Dióssy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pogány rent richting de bal. Pogány passt de bal in één keer door. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Cashman is nu in balbezit. Cashman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Służewski is nu in balbezit. Çələbiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Pogány onderschept slim de pass. Pogány haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Răcaru kan de bal niet met de borst controleren. Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru schiet op doel. Dióssy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvin SC - Juventino FC 0:1

33e minuut.
Saur met een sublieme pass. Gędłek rent richting de bal. Met opzet legt Legnani zijn tegenspeler op de grond. Legnani krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Răcaru probeert naar een medespeler te passen. Saur is nu in balbezit. Cierkos onderschept slim de pass. Legnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Legnani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Pizzagalli is nu in balbezit. Pizzagalli geeft een hoge lob. Răcaru heeft problemen om de bal te vangen. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Dióssy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvin SC - Juventino FC 0:2

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brůha niet meer kan verder spelen. Beuzebú komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Pizzagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzagalli geeft een hoge lob. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulák geeft een lange en hoge pass. Răcaru probeert de bal aan de voet te houden. Dióssy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marvin SC 53%, Juventino FC 47%.
Marvin SC - Juventino FC 0:2

46e minuut.
Cardeira komt het veld opgelopen. Goupil komt het veld opgelopen. Rajz komt het veld opgelopen. Skurdal komt het veld opgelopen. Runturambi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cierkos is nu in balbezit. Cierkos geeft een hoge lob. Inworp. Saur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guirado geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Saur speelt de bal door. Lőrincz rent richting de bal. Legnani maakt een afschuwelijke overtreding. Legnani krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Lőrincz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lőrincz kan niet meer verder spelen.

58e minuut.
Sulák met een sublieme pass. Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Służewski geeft een lange en hoge pass. Cashman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cashman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beuzebú met een harde bal richting middenveld. Guirado kopt de bal weg. Răcaru rent richting de bal. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Guirado rent richting de bal. Guirado probeert naar een medespeler te passen. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel. Dióssy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvin SC - Juventino FC 0:3

66e minuut.
Pizzagalli passt de bal in één keer door. Saur is nu in balbezit. Saur passt de bal zonder na te denken. Guirado rent richting de bal. Guirado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Beuzebú speelt de bal door. Sulák kopt de bal weg. Uliczka heeft problemen om de bal te vangen. Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Saur probeert naar een medespeler te passen. Cardeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardeira geeft een lange en hoge pass. Răcaru rent richting de bal. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Dióssy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Saur bereikt de bal nog maar net als eerste. Saur probeert naar een medespeler te passen. Guirado rent richting de bal. Guirado haalt uit met een fantastische trap. Dióssy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvin SC - Juventino FC 0:4

83e minuut.
Pizzagalli verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzagalli met een sublieme pass. Uliczka geeft een lange en hoge pass. Daar is Răcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado passt de bal met de wreef. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel. Dióssy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvin SC - Juventino FC 0:5

87e minuut.
Cierkos is nu in balbezit. Cierkos geeft een hoge lob. Uliczka kopt de bal weg. Daar is Răcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marvin SC 48%, Juventino FC 52%.
Marvin SC - Juventino FC 0:5