Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herr der Frauen CHROBRY_1946
O-TEAM Tactiek S-Fl-L
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
61.8 gemiddelde waardering 62.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Busquets geeft een lange en hoge pass. Garştea is nu in balbezit. Derbin onderschept slim de pass. Derbin geeft de bal voor. Bach krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bărbat rent richting de bal. Inworp. Rouvenaz met de inworp. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herr der Frauen - CHROBRY_1946 0:1

31e minuut.
Abächerli is nu in balbezit. Printsmann onderschept slim de pass. Printsmann met een sublieme pass. Kruski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Printsmann probeert naar een medespeler te passen. Bărbat is nu in balbezit. Derbin verovert de bal door een tackle van achteren. Derbin geeft de bal voor. Bach springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Derbin verovert de bal door een tackle van achteren. Derbin passt de bal met de wreef. Abächerli is nu in balbezit. Abächerli schiet op doel. Purmalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Rósa de bal. Kruski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rósa. Rósa krijgt een gele kaart. Kruski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kruski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herr der Frauen 57%, CHROBRY_1946 43%.
Herr der Frauen - CHROBRY_1946 0:1

64e minuut.
Busquets neemt vlug de vrije trap. Derbin kopt de bal weg. Daar is Preotu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abächerli rent richting de bal. Abächerli passt de bal met de wreef. Purmalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bădilă speelt de bal door. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Derbin rent richting de bal. Derbin geeft een lange en hoge pass. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal. Purmalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bühlmann komt het veld opgelopen. Fannin komt het veld opgelopen. MacFergus komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Quang Ðức probeert naar een medespeler te passen. Oras met een sublieme pass. Kruski is nu in balbezit. Kruski haalt uit met een fantastische trap. Çayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Herr der Frauen - CHROBRY_1946 1:1

85e minuut.
Daar is MacFergus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacFergus met een sublieme pass. Fannin rent richting de bal. Fannin draait met de bal, schiet en ... Purmalis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herr der Frauen - CHROBRY_1946 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herr der Frauen 53%, CHROBRY_1946 47%.
Herr der Frauen - CHROBRY_1946 1:2