Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-01-16 01:29
  • Competitiewedstrijd: Trainings
  • Stadion: FC MJC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Los Peloteros F.B.C FC Aganamenon
sportlashuevas Tactiek 4-3-3 mod 1.0
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 38.5
adequate Schieten good
average Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
Peredo rent richting de bal. Zündel onderschept slim de pass. Arbulú onderschept slim de pass. Arbulú passt de bal met de wreef. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Baldemar verovert de bal door een tackle van achteren. Baldemar geeft de bal voor. Sauer is nu in balbezit. Sauer schiet op doel. Cisneros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Peloteros F.B.C - FC Aganamenon 0:1

22e minuut.
Obando geeft een lange en hoge pass. Cominges kopt de bal weg. Klungelig pakt Gillot de bal. Montero rent richting de bal. Montero geeft een lange en hoge pass. Falleiro bokst de bal weg.

25e minuut.
Vegas met de inworp. Montero rent richting de bal. Montero passt de bal zonder na te denken. Tarailo rent richting de bal. Tarailo geeft een lange en hoge pass. Falleiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Peláez geeft de bal voor. Inworp. Cominges met de inworp. Montero geeft een hoge lob. Vallesteros springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Peloteros F.B.C 45%, FC Aganamenon 55%.
Los Peloteros F.B.C - FC Aganamenon 0:1

56e minuut.
Caterincă rent richting de bal. Obando legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caterincă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vallesteros legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Falleiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Peloteros F.B.C - FC Aganamenon 1:1

61e minuut.
Caterincă is nu in balbezit. Peláez rent richting de bal. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă haalt uit met een fantastische trap. Falleiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Peloteros F.B.C - FC Aganamenon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Peloteros F.B.C 44%, FC Aganamenon 56%.
Los Peloteros F.B.C - FC Aganamenon 2:1