Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 1.Fc Dragonheart
532 Tactiek 532_nowing
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
70.9 gemiddelde waardering 72.6
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


4e minuut.
Theiler passt de bal in één keer door. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann haalt uit met een fantastische trap. Ergin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - 1.Fc Dragonheart 1:0

23e minuut.
Kessler probeert naar een medespeler te passen. Neu rent richting de bal. Neu passt de bal in één keer door. Kuznetsov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Fannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fannin passt de bal zonder na te denken. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Ergin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Neu rent richting de bal. Neu passt de bal in één keer door. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov schiet op doel. Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Burlan rent richting de bal. Burlan geeft de bal voor. Kuznetsov rent richting de bal. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Çayır werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - 1.Fc Dragonheart 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 61%, 1.Fc Dragonheart 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - 1.Fc Dragonheart 1:1

50e minuut.
Inworp. Glatz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kessler geeft een hoge lob. Burlan rent richting de bal. Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov haalt uit met een fantastische trap. Çayır maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - 1.Fc Dragonheart 1:2

57e minuut.
Gümüşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşel geeft een hoge lob. Burri met een sublieme pass. Kuznetsov is nu in balbezit. Kuznetsov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gfreiter passt de bal zonder na te denken. Glatz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bădilă. Bădilă krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bădilă heeft problemen om de bal te vangen. Kuznetsov rent richting de bal. Bădilă maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bădilă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bădilă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 60%, 1.Fc Dragonheart 40%.
CHROBRY_1946 - 1.Fc Dragonheart 1:2