Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinacorvic fc Gothic Milan
442 Tactiek up 5.4 cz
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 62
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.3 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten outstanding
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Öztek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cano. Öztek raakt geblesseerd tijdens het duel. Öztek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Luna is nu in balbezit. de Luna schiet op doel. Platas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:1

3e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez passt de bal in één keer door. de Luna is nu in balbezit. de Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:2

7e minuut.
Valdez is nu in balbezit. Luz is nu in balbezit. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez draait met de bal, schiet en ... Platas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collazo trapt de bal weg van het doel. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski geeft een lange en hoge pass. de Luna krijgt zijn hoofd ertegen. Platas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez passt de bal in één keer door. de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luna draait met de bal, schiet en ... Luz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdez met de inworp. de Luna is nu in balbezit. de Luna draait met de bal, schiet en ... Nieto probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:3

11e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski geeft een hoge lob. Valdez rent richting de bal. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:4

14e minuut.
Valdez onderschept slim de pass. Valdez speelt de bal door. de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luna haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Valdez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Luna rent richting de bal. Nieto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Luna raakt geblesseerd tijdens het duel. de Luna legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:5

15e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valdez rent richting de bal. Met opzet legt Valencia zijn tegenspeler op de grond. Valencia krijgt een gele kaart. Valdez raakt geblesseerd tijdens het duel. Babinowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Luna maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tostado is nu in balbezit. Tostado met een sublieme pass. de Luna probeert naar een medespeler te passen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ... Platas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Luna rent richting de bal. de Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:6

26e minuut.
Pîrvu geeft een lange en hoge pass. de Luna kopt de bal weg. Klungelig pakt Luz de bal. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ... Platas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Luna springt en kopt de bal. Luz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Luna rent richting de bal. de Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:7

28e minuut.
Babinowski rent richting de bal. Babinowski passt de bal in één keer door. de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luna haalt uit met een fantastische trap. Platas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:8

30e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Rondán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondán probeert naar een medespeler te passen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:9

37e minuut.
Pîrvu onderschept slim de pass. Babinowski met een sublieme pass. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:10

40e minuut.
Babinowski passt de bal in één keer door. Valdez met een sublieme pass. de Luna rent richting de bal. de Luna draait met de bal, schiet en ... Collazo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Collazo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öztek met de inworp. de Luna rent richting de bal. de Luna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luna passt de bal zonder na te denken. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Collazo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdez neemt de hoekschop. de Luna krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:11

44e minuut.
Pîrvu met een sublieme pass. Babinowski rent richting de bal. Babinowski met een sublieme pass. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Öztek probeert de bal met de borst te controleren. Latovlevici is nu in balbezit. Öztek probeert naar een medespeler te passen. de Luna is nu in balbezit. de Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinacorvic fc 84%, Gothic Milan 16%.
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:12

46e minuut.
Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieto onderschept slim de pass. Valencia rent richting de bal. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Collazo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latovlevici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Öztek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Valdez onderschept slim de pass. Valdez geeft de bal voor. Klungelig pakt de Luna de bal. de Luna haalt uit met een fantastische trap. Luz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:13

53e minuut.
Rondán passt de bal met de wreef. Babinowski rent richting de bal. Babinowski met een sublieme pass. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Latovlevici rent richting de bal. Latovlevici geeft een hoge lob. de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:14

56e minuut.
Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Valdez speelt de bal door. de Luna rent richting de bal. de Luna haalt uit met een fantastische trap. Collazo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valdez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Luna is nu in balbezit. de Luna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Latovlevici onderschept slim de pass. Latovlevici geeft de bal voor. Valdez kopt de bal weg. de Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luna haalt uit met een fantastische trap. Platas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Latovlevici is nu in balbezit. Latovlevici geeft de bal voor. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Luna rent richting de bal. de Luna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:15

59e minuut.
Bíscaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíscaro geeft een hoge lob. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici geeft de bal voor. de Luna krijgt zijn hoofd ertegen. Platas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valdez is nu in balbezit. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:16

61e minuut.
Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Valdez geeft de bal voor. de Luna rent richting de bal. de Luna haalt uit met een fantastische trap. Platas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:17

62e minuut.
Tostado rent richting de bal. de Luna onderschept slim de pass. de Luna passt de bal in één keer door. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:18

63e minuut.
de Luna met een sublieme pass. Palmeros rent richting de bal. Valdez verovert de bal door een tackle van achteren. Valdez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Kuńdzia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Valencia met de inworp. Larín rent richting de bal. Larín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zhaohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Latovlevici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Luna de bal. de Luna haalt uit met een fantastische trap. Platas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Babinowski geeft een hoge lob. Valdez is nu in balbezit. Valdez passt de bal zonder na te denken. de Luna is nu in balbezit. de Luna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kuńdzia geeft een lange en hoge pass. de Luna kopt de bal weg. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:19

74e minuut.
Larín met een sublieme pass. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Luna rent richting de bal. de Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Öztek kopt de bal weg. Tostado heeft problemen om de bal te vangen. de Luna is nu in balbezit. Valdez is nu in balbezit. Valdez schiet op doel. Platas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Luz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Luna is nu in balbezit. de Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:20

76e minuut.
Palmeros passt de bal in één keer door. Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Valdez is nu in balbezit. Valdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cano speelt de bal door. Babinowski rent richting de bal. Babinowski geeft een lange en hoge pass. de Luna is nu in balbezit. de Luna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Babinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:21

81e minuut.
Öztek rent richting de bal. Öztek passt de bal zonder na te denken. de Luna rent richting de bal. de Luna draait met de bal, schiet en ... Platas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:22

83e minuut.
Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu geeft een hoge lob. de Luna is nu in balbezit. Valdez rent richting de bal. Valdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Latovlevici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Komórka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinacorvic fc 81%, Gothic Milan 19%.
dinacorvic fc - Gothic Milan 0:22