Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estagiários do Rio AFE SQUAD
amistoso Tactiek treino
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 31.7
redelijk Schieten matig
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
de Meersman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ghodhbane met een snelle inworp. Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estagiários do Rio - AFE SQUAD 0:1

31e minuut.
Jop passt de bal zonder na te denken. Bocaletti rent richting de bal. Bocaletti geeft een hoge lob. Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 45%, AFE SQUAD 55%.
Estagiários do Rio - AFE SQUAD 0:1

46e minuut.
Toró met een sublieme pass. Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordel is nu in balbezit. Skórnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Skórnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ghodhbane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toró bereikt de bal nog maar net als eerste. Martuciello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toró raakt geblesseerd tijdens het duel. Toró kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gucik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estagiários do Rio 56%, AFE SQUAD 44%.
Estagiários do Rio - AFE SQUAD 0:1