Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2019-11-20 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: imienia brokusa
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
Gilotyna WC Rawa Chorzów
antynormalna Tactiek 442
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 32.6
good Schieten weak
adequate Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


18e minuut.
Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Flinta met een sublieme pass. Sápi heeft problemen om de bal te vangen. Sápi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pachuła onderschept slim de pass. Pachuła met een sublieme pass. Lettrich is nu in balbezit. Lettrich schiet op doel. Kafel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Rawa Chorzów 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 38%, Rawa Chorzów 62%.
Gilotyna WC - Rawa Chorzów 1:0

47e minuut.
Bełtek is nu in balbezit. Bełtek probeert naar een medespeler te passen. Sápi rent richting de bal. Sápi schiet op doel. Kafel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Rawa Chorzów 2:0

57e minuut.
Flinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinta passt de bal in één keer door. Sápi is nu in balbezit. Lettrich rent richting de bal. Lettrich haalt uit met een fantastische trap. Kafel bokst de bal weg.

69e minuut.
Lipiński geeft een hoge lob. Lettrich rent richting de bal. Lettrich passt de bal met de wreef. Sápi rent richting de bal. Sápi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gilotyna WC - Rawa Chorzów 3:0

77e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een hoge lob. Daar is Pachuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachuła geeft een hoge lob. Lettrich springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Klungelig pakt Olchawa de bal. Flinta is nu in balbezit. Flinta met een sublieme pass. Sápi rent richting de bal. Sápi draait met de bal, schiet en ... Kafel bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gilotyna WC 35%, Rawa Chorzów 65%.
Gilotyna WC - Rawa Chorzów 3:0