Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giyotin® Futbol Klübü KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
Camel Green Tactiek Krb
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 35.3
good Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Fagotti is nu in balbezit. Bergoli verovert de bal door een tackle van achteren. Elisiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Elisiário haalt uit met een fantastische trap. Cela probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Fagotti de bal. Rafaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafaelyan probeert naar een medespeler te passen. Bergoli is nu in balbezit. Bergoli schiet op doel. Mikliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kudaj is nu in balbezit. Káldi onderschept slim de pass. Káldi geeft een lange en hoge pass. Marzolini maakt een snoekduik en kopt de bal. Göker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giyotin® Futbol Klübü - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:1

31e minuut.
Kudaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kudaj speelt de bal door. Kozalak met een sublieme pass. Bergoli rent richting de bal. Bergoli haalt uit met een fantastische trap. Mikliński bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kozalak zal de hoekschop nemen. Bergoli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Reitmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elisiário. Reitmeyer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reitmeyer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marzolini kopt de bal weg. Abadie is nu in balbezit. Essama rent richting de bal. Essama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fagotti rent richting de bal. Bergoli onderschept slim de pass. Elisiário is nu in balbezit. Elisiário schiet op doel. Mikliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:1

42e minuut.
Biaram speelt de bal door. Ravignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Essama verovert de bal door een tackle van achteren. Essama draait met de bal, schiet en ... Göker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giyotin® Futbol Klübü - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:2

45e minuut.
Cela geeft een lange en hoge pass. Abadie probeert de bal aan de voet te houden. Essama is nu in balbezit. Essama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giyotin® Futbol Klübü 38%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 62%.
Giyotin® Futbol Klübü - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:3

47e minuut.
Daar is Rafaelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elisiário rent richting de bal. Bergoli rent richting de bal. Elisiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Elisiário schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giyotin® Futbol Klübü - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 3:3

49e minuut.
Rafaelyan met een sublieme pass. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagotti begaat een overtreding. Fagotti krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Rodríguez Alcobendas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baytar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozalak rent richting de bal. Kozalak geeft de bal voor. Mikliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Elisiário passt de bal zonder na te denken. Clark is nu in balbezit. Clark passt de bal zonder na te denken. Bergoli rent richting de bal. Bergoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cela rent richting de bal. Cela geeft de bal voor. Bergoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergoli draait met de bal, schiet en ... Mikliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giyotin® Futbol Klübü - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 4:3

79e minuut.
Luiña controleert de bal met de borst. Bergoli rent richting de bal. Rodríguez Alcobendas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bergoli raakt geblesseerd tijdens het duel. Baytar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bergoli rent richting de bal. Bergoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Rafaelyan rent richting de bal. Rafaelyan speelt de bal door. Elisiário rent richting de bal. Elisiário draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alcobendas geeft een lange en hoge pass. Essama heeft problemen om de bal te vangen. Marzolini rent richting de bal. Marzolini haalt uit met een fantastische trap. Göker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Clark speelt de bal door. Elisiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Elisiário passt de bal met de wreef. Bergoli is nu in balbezit. Bergoli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Elisiário geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Mikliński met een harde bal richting middenveld. Marzolini heeft problemen om de bal te vangen. Marzolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giyotin® Futbol Klübü 41%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 59%.
Giyotin® Futbol Klübü - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 4:3