Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKAY SK Fc krb
hadihadi Tactiek Krb
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten good
average Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
D`Adda is nu in balbezit. D`Adda probeert naar een medespeler te passen. Irízar probeert naar een medespeler te passen. Marzolini is nu in balbezit. Marzolini draait met de bal, schiet en ... Masnič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Winkler rent richting de bal. Irízar rent richting de bal. Wynants tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wynants krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gałan rent richting de bal. Gałan speelt de bal door. D`Adda speelt de bal door. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wynants onderschept slim de pass. Pedretti onderschept slim de pass. Pedretti speelt de bal door. Marzolini rent richting de bal. Marzolini haalt uit met een fantastische trap. Masnič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alcobendas geeft een hoge lob. Klimczak heeft problemen om de bal te vangen. Klimczak schiet op doel. Mielcarek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Olak kopt de bal weg. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević met een sublieme pass. Irízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Irízar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKAY SK - Fc krb 0:1

37e minuut.
Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević met een sublieme pass. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAY SK - Fc krb 0:2

40e minuut.
Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Adda verovert de bal door een tackle van achteren. D`Adda speelt de bal door. Marzolini is nu in balbezit. Marzolini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAY SK - Fc krb 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAY SK 71%, Fc krb 29%.
AKAY SK - Fc krb 0:3

50e minuut.
Wynants geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Alcobendas heeft problemen om de bal te vangen. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Mielcarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAY SK - Fc krb 1:3

55e minuut.
Zelkowski geeft een hoge lob. Grigorakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Fanella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakovljević is nu in balbezit. Jakovljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pedretti kopt de bal weg. Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević passt de bal met de wreef. Marzolini is nu in balbezit. Marzolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marzolini onderschept slim de pass. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Marzolini haalt uit met een fantastische trap. Masnič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAY SK - Fc krb 1:4

80e minuut.
Klungelig pakt Jakovljević de bal. Jakovljević passt de bal in één keer door. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKAY SK - Fc krb 1:5

82e minuut.
Parysz heeft problemen om de bal te vangen. D`Adda onderschept slim de pass. D`Adda met een sublieme pass. Marzolini is nu in balbezit. Marzolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mur rent richting de bal. Marzolini onderschept slim de pass. Marzolini probeert naar een medespeler te passen. Jakovljević is nu in balbezit. Jakovljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKAY SK 61%, Fc krb 39%.
AKAY SK - Fc krb 1:5