Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slovan Bratislava 19 Fc Slovan Pressburg
rohovka Tactiek rohova
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 35.7
solide Schieten matig
goed Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Gidoš speelt de bal door. Rarok is nu in balbezit. Rarok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 1:0

2e minuut.
Cuesta speelt de bal door. Hanúsek rent richting de bal. Gidoš onderschept slim de pass. Gidoš draait met de bal, schiet en ... Rúra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gidoš rent richting de bal. Gidoš draait met de bal, schiet en ... Rúra bokst de bal weg. Gidoš is nu in balbezit. Gidoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 2:0

8e minuut.
Inworp. Filz met een snelle inworp. Devetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devetzis schiet op doel. Rúra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 3:0

13e minuut.
Gidoš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rúra met een snelle inworp. Rarok rent richting de bal. Rarok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 4:0

16e minuut.
Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanúsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok onderschept slim de pass. Rarok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 5:0

20e minuut.
Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hanúsek de bal. Hanúsek geeft een lange en hoge pass. Fochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fochman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Udeanu trapt de bal weg van het doel. Devetzis kopt de bal weg. Devetzis probeert de bal met de borst te controleren. Devetzis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Devetzis is nu in balbezit. Devetzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Devetzis met een snelle inworp. Crandley is nu in balbezit. Daar is Crandley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crandley draait met de bal, schiet en ... Udeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 5:1

28e minuut.
Majaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuesta met de inworp. Devetzis is nu in balbezit. Devetzis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Gözəlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rarok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rarok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 6:1

36e minuut.
Fochman rent richting de bal. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok heeft problemen om de bal te vangen. Rarok draait met de bal, schiet en ... Rúra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 37%, Fc Slovan Pressburg 63%.
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 7:1

47e minuut.
Gidoš met de inworp. Udeanu speelt de bal door. Devetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devetzis draait met de bal, schiet en ... Rúra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 8:1

54e minuut.
Devetzis verovert de bal door een tackle van achteren. Devetzis geeft een lange en hoge pass. Fochman rent richting de bal. Devetzis onderschept slim de pass. Devetzis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 9:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devetzis schiet op doel. Rúra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Crandley geeft een hoge lob. Inworp. Devetzis met de inworp. Devetzis is nu in balbezit. Devetzis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devetzis met een snelle inworp. Fochman is nu in balbezit. Devetzis onderschept slim de pass. Devetzis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Prášek geeft een hoge lob. Daar is Devetzis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanúsek onderschept slim de pass. Hanúsek draait met de bal, schiet en ... Udeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 9:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanúsek met een snelle inworp. Rarok rent richting de bal. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Rúra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 10:2

72e minuut.
Cuesta rent richting de bal. Cuesta passt de bal met de wreef. Fochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok onderschept slim de pass. Rarok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rarok is nu in balbezit. Rarok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 11:2

78e minuut.
Inworp. Rarok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Rúra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Devetzis rent richting de bal. Hanúsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanúsek speelt de bal door. Devetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devetzis draait met de bal, schiet en ... Rúra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Devetzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Devetzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 12:2

87e minuut.
Devetzis is nu in balbezit. Devetzis met een sublieme pass. Gidoš rent richting de bal. Filz verovert de bal door een tackle van achteren. Filz draait met de bal, schiet en ... Udeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 39%, Fc Slovan Pressburg 61%.
FC Slovan Bratislava 19 - Fc Slovan Pressburg 12:2