Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo Piešťany TVRDÍ CHLAPI
rohak Tactiek rohovka
49% Balbezit 51%
78% Spel op eigen helft 22%
6 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 43.7
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Malinák probeert naar een medespeler te passen. Truchan kopt de bal weg. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:1

3e minuut.
Truchan speelt de bal door. Kubina rent richting de bal. Kubina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kubina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culpi controleert de bal met de borst. Woźniak rent richting de bal. Culpi verovert de bal door een tackle van achteren. Culpi draait met de bal, schiet en ... Combin bokst de bal weg.

5e minuut.
Skulme bereikt de bal nog maar net als eerste. Saridis met een sublieme pass. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:2

8e minuut.
Mingtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Truchan met een snelle inworp. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Malinák trapt de bal weg. Klungelig pakt Truchan de bal. Nodarse verovert de bal door een tackle van achteren. Nodarse schiet op doel. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:3

11e minuut.
Culpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saridis onderschept slim de pass. Saridis passt de bal met de wreef. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Malinák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:4

15e minuut.
Rózga rent richting de bal. Rózga speelt de bal door. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:5

16e minuut.
Krak geeft een hoge lob. Nodarse kopt de bal weg. Daar is Skulme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:6

20e minuut.
Rózga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Skulme de bal. Saridis speelt de bal door. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel. Malinák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga speelt de bal door. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Malinák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:7

24e minuut.
Inworp. Skulme met een snelle inworp. Saridis speelt de bal door. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saridis neemt de hoekschop. Rózga springt en kopt de bal. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:8

26e minuut.
Mingtai is nu in balbezit. Mingtai passt de bal in één keer door. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:9

28e minuut.
Culpi onderschept slim de pass. Culpi passt de bal met de wreef. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse heeft problemen om de bal te vangen. Nodarse schiet op doel. Malinák bokst de bal weg. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:10

31e minuut.
Klungelig pakt Peraccini de bal. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraccini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peraccini krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Krak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubina met een snelle inworp. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skulme bereikt de bal nog maar net als eerste. Skulme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:11

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saridis zal de hoekschop nemen. Daar is Rózga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skulme rent richting de bal. Skulme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Skulme heeft problemen om de bal te vangen. Nodarse rent richting de bal. Zachara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zachara krijgt een gele kaart. Nodarse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Nodarse neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:12

37e minuut.
Zachara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skulme rent richting de bal. Skulme passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Saridis is nu in balbezit. Saridis passt de bal met de wreef. Skulme rent richting de bal. Skulme schiet op doel. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Skulme met de inworp. Saridis met een sublieme pass. Nodarse rent richting de bal. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:13

43e minuut.
Daar is Truchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubina rent richting de bal. Nodarse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nodarse krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Culpi passt de bal in één keer door. Kubina is nu in balbezit. Peraccini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peraccini krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kubina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kubina kan niet meer verder spelen. Zlivko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 78%, TVRDÍ CHLAPI 22%.
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:13

46e minuut.
Woźniak passt de bal in één keer door. Skulme is nu in balbezit. Skulme probeert naar een medespeler te passen. Nodarse heeft problemen om de bal te vangen. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Rózga heeft problemen om de bal te vangen. Rózga probeert naar een medespeler te passen. Malinák met een sublieme pass. Culpi is nu in balbezit. Culpi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlivko rent richting de bal. Zlivko passt de bal in één keer door. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:14

58e minuut.
Malinák speelt de bal door. Truchan kopt de bal weg. Culpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse verovert de bal door een tackle van achteren. Nodarse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Skulme is nu in balbezit. Skulme passt de bal in één keer door. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:15

61e minuut.
Drážka passt de bal zonder na te denken. Ramikovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramikovič geeft een hoge lob. Culpi rent richting de bal. Culpi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rózga rent richting de bal. Rózga met een sublieme pass. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Culpi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rózga raakt geblesseerd tijdens het duel. Nodarse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga met een sublieme pass. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:16

71e minuut.
Rózga is nu in balbezit. Rózga passt de bal met de wreef. Nodarse rent richting de bal. Nodarse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:17

73e minuut.
Saridis met een snelle inworp. Skulme speelt de bal door. Defilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Defilippi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:18

75e minuut.
Rózga probeert naar een medespeler te passen. Krak probeert naar een medespeler te passen. Woźniak rent richting de bal. Klungelig pakt Nodarse de bal. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Malinák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Antolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolec geeft een lange en hoge pass. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel. Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:19

78e minuut.
Truchan rent richting de bal. Truchan passt de bal zonder na te denken. Zlivko probeert de bal aan de voet te houden. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:20

79e minuut.
Truchan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nodarse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saridis rent richting de bal. Saridis passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Inworp. Saridis met de inworp. Skulme probeert naar een medespeler te passen. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Saridis speelt de bal door. Klungelig pakt Mingtai de bal. Pełczyński rent richting de bal. Daar is Nodarse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Saridis verovert de bal door een tackle van achteren. Saridis met een sublieme pass. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Malinák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:21

89e minuut.
Skulme rent richting de bal. Skulme passt de bal zonder na te denken. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Skulme met een snelle inworp. Saridis speelt de bal door. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 79%, TVRDÍ CHLAPI 21%.
Botafogo Piešťany - TVRDÍ CHLAPI 0:22