Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TVRDÍ CHLAPI Botafogo Piešťany
5-2k-ú Tactiek rohak
47% Balbezit 53%
14% Spel op eigen helft 86%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 51.7
matig Schieten solide
matig Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Kocsis geeft een lange en hoge pass. Daar is Rózga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurer met een sublieme pass. Zlivko is nu in balbezit. Zlivko schiet op doel. Combin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kardáš is nu in balbezit. Daar is Kardáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardáš met een sublieme pass. Rózga is nu in balbezit. Rózga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Chabrán rent richting de bal. Chabrán geeft een hoge lob. Mosler rent richting de bal. Mosler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rózga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kačmárek bokst de bal weg. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 1:0

14e minuut.
Santos met de inworp. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš probeert naar een medespeler te passen. Mosler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 2:0

15e minuut.
Santos speelt de bal door. Mosler bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta is nu in balbezit. Plichta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rózga probeert naar een medespeler te passen. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš speelt de bal door. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta haalt uit met een fantastische trap. Kačmárek bokst de bal weg. Mosler rent richting de bal. Mosler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 3:0

32e minuut.
Santos met de inworp. Rózga is nu in balbezit. Rózga passt de bal met de wreef. Plichta rent richting de bal. Plichta draait met de bal, schiet en ... Kačmárek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mosler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 4:0

33e minuut.
Zachara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rózga de bal. Kubina is nu in balbezit. Woźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniak schiet op doel. Kačmárek bokst de bal weg. Mosler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosler speelt de bal door. Rózga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 5:0

36e minuut.
Kardáš rent richting de bal. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński geeft de bal voor. Mosler rent richting de bal. Mosler schiet op doel. Kačmárek bokst de bal weg. Daar is Plichta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kardáš kopt de bal weg. Klungelig pakt Chabrán de bal. Maurer is nu in balbezit. Maurer schiet op doel. Combin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 16%, Botafogo Piešťany 84%.
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 5:1

48e minuut.
Skulme passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rózga de bal. Rózga speelt de bal door. Mosler rent richting de bal. Mosler schiet op doel. Kačmárek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pełczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pełczyński met een sublieme pass. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kačmárek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mosler zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rózga de bal. Plichta is nu in balbezit. Plichta haalt uit met een fantastische trap. Kačmárek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Santos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Plichta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardáš rent richting de bal. Kardáš haalt uit met een fantastische trap. Kačmárek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Antolec geeft een hoge lob. Chabrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabrán geeft de bal voor. Mosler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosler haalt uit met een fantastische trap. Kačmárek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mosler is nu in balbezit. Mosler draait met de bal, schiet en ... Kačmárek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plichta met een sublieme pass. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 6:1

84e minuut.
Chabrán met een sublieme pass. Mosler probeert naar een medespeler te passen. Plichta is nu in balbezit. Plichta draait met de bal, schiet en ... Kačmárek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 7:1

87e minuut.
Santos met een snelle inworp. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš passt de bal met de wreef. Rózga rent richting de bal. Rózga draait met de bal, schiet en ... Kačmárek bokst de bal weg. Daar is Mosler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 12%, Botafogo Piešťany 88%.
TVRDÍ CHLAPI - Botafogo Piešťany 8:1