Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myjavskí Kopaničiari chelsea 7
Sedíme v rohu Tactiek 3
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 35.9
goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
slecht Verdedigen solide


11e minuut.
Gida is nu in balbezit. Gida met een sublieme pass. Arcangelo rent richting de bal. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Fabijan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - chelsea 7 0:1

21e minuut.
Gida bereikt de bal nog maar net als eerste. Gida passt de bal in één keer door. Arcangelo rent richting de bal. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Fabijan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - chelsea 7 0:2

26e minuut.
Seitzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gida speelt de bal door. Daar is Arcangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcangelo schiet op doel. Fabijan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - chelsea 7 0:3

30e minuut.
Fabijan speelt de bal door. Jolly heeft problemen om de bal te vangen. Arcangelo verovert de bal door een tackle van achteren. Jolly verovert de bal door een tackle van achteren. Jolly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - chelsea 7 1:3

35e minuut.
Gida speelt de bal door. Tragor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragor geeft de bal voor. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 61%, chelsea 7 39%.
Myjavskí Kopaničiari - chelsea 7 1:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcangelo met de inworp. Gida speelt de bal door. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Lelučiak trapt de bal weg. Arcangelo kan de bal niet met de borst controleren. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Fabijan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap. Fabijan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Romaniewicz passt de bal zonder na te denken. Gida met een sublieme pass. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fabijan niet meer kan verder spelen. Svitan komt het veld opgelopen. Svitan trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arcangelo met een snelle inworp. Jolly rent richting de bal. Jolly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pečovský onderschept slim de pass. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo passt de bal zonder na te denken. Čimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čimo schiet op doel. Lelučiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Čimo is nu in balbezit. Čimo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Čimo zal de hoekschop nemen. Arcangelo kopt de bal weg. Snoeck heeft problemen om de bal te vangen. Čimo is nu in balbezit. Čimo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Čimo rent richting de bal. Snoeck rent richting de bal. Čimo verovert de bal door een tackle van achteren. Čimo schiet op doel. Lelučiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Lelučiak trapt de bal weg van het doel. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo schiet op doel. Svitan bokst de bal weg. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 47%, chelsea 7 53%.
Myjavskí Kopaničiari - chelsea 7 1:3