Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TVRDÍ CHLAPI FC Slovan Bratislava 19
rohovka Tactiek rohovka
52% Balbezit 48%
11% Spel op eigen helft 89%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 44.1
excellent Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Skulme probeert naar een medespeler te passen. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński probeert naar een medespeler te passen. Nodarse rent richting de bal. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 1:0

4e minuut.
Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński passt de bal met de wreef. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 2:0

6e minuut.
Rózga kopt de bal weg. Nodarse probeert de bal aan de voet te houden. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse onderschept slim de pass. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Pełczyński met een sublieme pass. Skulme bereikt de bal nog maar net als eerste. Skulme speelt de bal door. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Peraccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraccini probeert naar een medespeler te passen. Skulme is nu in balbezit. Skulme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 3:0

18e minuut.
Defilippi geeft een hoge lob. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii begaat een overtreding. Anghelinii krijgt een gele kaart. Rózga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kardáš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Clerici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Mingtai rent richting de bal. Mingtai passt de bal met de wreef. Nodarse heeft problemen om de bal te vangen. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Clerici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 4:0

26e minuut.
Peraccini is nu in balbezit. Peraccini speelt de bal door. Nodarse rent richting de bal. Nodarse schiet op doel. Clerici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 5:0

27e minuut.
Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš passt de bal zonder na te denken. Daar is Skulme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skulme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 6:0

28e minuut.
Peraccini met een snelle inworp. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš passt de bal met de wreef. Skulme rent richting de bal. Skulme draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 7:0

34e minuut.
Anghelinii met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kardáš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. Clerici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Skulme de bal. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Peraccini passt de bal zonder na te denken. Skulme is nu in balbezit. Skulme speelt de bal door. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse schiet op doel. Clerici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Mingtai probeert naar een medespeler te passen. Peraccini rent richting de bal. Peraccini probeert naar een medespeler te passen. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kardáš passt de bal zonder na te denken. Skulme rent richting de bal. Skulme passt de bal zonder na te denken. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Inworp. Nodarse met de inworp. Peraccini kan de bal niet met de borst controleren. Skulme bereikt de bal nog maar net als eerste. Skulme haalt uit met een fantastische trap. Clerici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skulme bereikt de bal nog maar net als eerste. Skulme schiet op doel. Clerici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kardáš probeert naar een medespeler te passen. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse passt de bal zonder na te denken. Skulme bereikt de bal nog maar net als eerste. Skulme schiet op doel. Clerici bokst de bal weg. Skulme rent richting de bal. Skulme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pełczyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Skulme de bal. Rózga rent richting de bal. Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 11%, FC Slovan Bratislava 19 89%.
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 7:1

46e minuut.
Peraccini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Defilippi rent richting de bal. Defilippi met een sublieme pass. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse schiet op doel. Clerici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nodarse rent richting de bal. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Clerici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 8:1

48e minuut.
Pełczyński met een sublieme pass. Daar is Skulme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skulme probeert naar een medespeler te passen. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kondáš geeft een hoge lob. Kardáš kopt de bal weg. Rózga is nu in balbezit. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Defilippi verovert de bal door een tackle van achteren. Defilippi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nodarse de bal. Nodarse haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kardáš met een snelle inworp. Peraccini kan de bal niet met de borst controleren. Peraccini speelt de bal door. Skulme speelt de bal door. Nodarse is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 9:1

63e minuut.
Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kardáš speelt de bal door. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel. Clerici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Peraccini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kardáš speelt de bal door. Daar is Woźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woźniak met een sublieme pass. Nodarse bereikt de bal nog maar net als eerste. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Clerici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 10:1

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kardáš met de inworp. Krak kan de bal niet met de borst controleren. Krak probeert naar een medespeler te passen. Nodarse met een sublieme pass. Clerici bokst de bal weg. Nodarse is nu in balbezit. Nodarse draait met de bal, schiet en ... Clerici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TVRDÍ CHLAPI 10%, FC Slovan Bratislava 19 90%.
TVRDÍ CHLAPI - FC Slovan Bratislava 19 11:1