Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Slovan Bratislava 19 TVRDÍ CHLAPI
rohovka Tactiek 5-2k-ú
44% Balbezit 56%
90% Spel op eigen helft 10%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten poor
good Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Santos met een sublieme pass. Klungelig pakt Skulme de bal. Skulme passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Plichta de bal. Plichta draait met de bal, schiet en ... Paniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rózga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plichta is nu in balbezit. Plichta schiet op doel. Paniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mosler is nu in balbezit. Mosler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:1

4e minuut.
Mosler passt de bal met de wreef. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš geeft een lange en hoge pass. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel. Paniz bokst de bal weg. Mosler is nu in balbezit. Mosler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:2

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardáš probeert naar een medespeler te passen. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:3

14e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rózga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga draait met de bal, schiet en ... Paniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:4

23e minuut.
Skulme met een sublieme pass. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos probeert naar een medespeler te passen. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta draait met de bal, schiet en ... Paniz bokst de bal weg. Mosler geeft de bal voor. Rózga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Mosler met een snelle inworp. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš geeft een lange en hoge pass. Rózga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kardáš speelt de bal door. Santos rent richting de bal. Santos speelt de bal door. Plichta rent richting de bal. Plichta haalt uit met een fantastische trap. Paniz bokst de bal weg. Rózga is nu in balbezit. Rózga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:5

30e minuut.
Santos speelt de bal door. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš probeert naar een medespeler te passen. Plichta rent richting de bal. Plichta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mosler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš passt de bal met de wreef. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Paniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:6

34e minuut.
Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński passt de bal in één keer door. Mosler speelt de bal door. Plichta is nu in balbezit. Plichta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kyszel is nu in balbezit. Kyszel geeft een hoge lob. Inworp. Mosler met een snelle inworp. Kardáš probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:7

43e minuut.
Inworp. Mosler met een snelle inworp. Kardáš probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... Paniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Rózga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 92%, TVRDÍ CHLAPI 8%.
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:8

47e minuut.
Kardáš rent richting de bal. Plichta speelt de bal door. Klungelig pakt Rózga de bal. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Paniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Skulme rent richting de bal. Skulme passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rózga de bal. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:9

55e minuut.
Kardáš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mosler rent richting de bal. Mosler speelt de bal door. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:10

56e minuut.
Rózga met een sublieme pass. Kardáš is nu in balbezit. Plichta is nu in balbezit. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:11

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Prášek de bal onder controle te krijgen. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rózga de bal. Rózga schiet op doel. Paniz bokst de bal weg. Rózga rent richting de bal. Rózga met een sublieme pass. Paniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Paniz niet meer kan verder spelen. Horna komt het veld opgelopen. Mosler met de inworp. Kardáš rent richting de bal. Kardáš probeert naar een medespeler te passen. Plichta rent richting de bal. Plichta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Prášek passt de bal zonder na te denken. Kardáš kan de bal niet met de borst controleren. Plichta is nu in balbezit. Plichta draait met de bal, schiet en ... Horna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Woźniak heeft problemen om de bal te vangen. Chabrán rent richting de bal. Chabrán speelt de bal door. Plichta is nu in balbezit. Plichta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:12

81e minuut.
Woźniak is nu in balbezit. Woźniak met een sublieme pass. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga draait met de bal, schiet en ... Horna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kardáš passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga is nu in balbezit. Plichta rent richting de bal. Plichta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:13

90e minuut.
Beszczyński rent richting de bal. Mosler onderschept slim de pass. Mosler probeert naar een medespeler te passen. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga draait met de bal, schiet en ... Horna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rózga is nu in balbezit. Rózga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Horna met een harde bal richting middenveld. Inworp. Mosler met de inworp. Kardáš rent richting de bal. Kardáš draait met de bal, schiet en ... Horna bokst de bal weg. Rózga maakt een snoekduik en kopt de bal. Plichta kopt de bal weg. Horna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Slovan Bratislava 19 89%, TVRDÍ CHLAPI 11%.
FC Slovan Bratislava 19 - TVRDÍ CHLAPI 0:13