Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Slovan Pressburg Myjavskí Kopaničiari
rohova Tactiek Sedíme v rohu
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 35.3
matig Schieten solide
zwak Passen goed
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta rent richting de bal. Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Rúra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:1

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Svitan met een harde bal richting middenveld. Jolly kopt de bal weg. Jolly rent richting de bal. Jolly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuesta is nu in balbezit. Jolly onderschept slim de pass. Jolly draait met de bal, schiet en ... Rúra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jolly rent richting de bal. Jolly draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Slampák passt de bal zonder na te denken. Cuesta is nu in balbezit. Jolly onderschept slim de pass. Jolly schiet op doel. Rúra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:2

18e minuut.
Štetár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slampák rent richting de bal. Slampák passt de bal in één keer door. Štetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gombita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kinick is nu in balbezit. Kinick geeft een hoge lob. Jolly is nu in balbezit. Jolly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crandley zal de hoekschop nemen. Filz kopt de bal weg. Klungelig pakt Fochman de bal. Fochman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Slampák speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fochman rent richting de bal. Fochman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Svitan trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fochman met de inworp. Čimo rent richting de bal. Čimo schiet op doel. Rúra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čimo is nu in balbezit. Čimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:3

43e minuut.
Slampák onderschept slim de pass. Slampák met een sublieme pass. Filz is nu in balbezit. Filz haalt uit met een fantastische trap. Svitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tlaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 66%, Myjavskí Kopaničiari 34%.
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:3

47e minuut.
Cuesta passt de bal zonder na te denken. Hopta met een sublieme pass. Filz bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer rent richting de bal. Seitzer schiet op doel. Rúra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Seitzer rent richting de bal. Fochman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seitzer. Seitzer krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Svitan rent richting de bal. Slampák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svitan verovert de bal door een tackle van achteren. Svitan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fochman rent richting de bal. Svitan verovert de bal door een tackle van achteren. Svitan met een sublieme pass. Klungelig pakt Jolly de bal. Jolly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jolly rent richting de bal. Jolly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:4

63e minuut.
Seitzer met de inworp. Seitzer is nu in balbezit. Cuesta is nu in balbezit. Seitzer onderschept slim de pass. Seitzer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Čimo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuesta met een snelle inworp. Jolly rent richting de bal. Jolly schiet op doel. Rúra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:5

70e minuut.
Jolly met een sublieme pass. Gombita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombita geeft een hoge lob. Jolly is nu in balbezit. Jolly haalt uit met een fantastische trap. Rúra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jolly rent richting de bal. Jolly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:6

74e minuut.
Turček heeft problemen om de bal te vangen. Turček geeft de bal voor. Jolly rent richting de bal. Jolly heeft problemen om de bal te vangen. Jolly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolly verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Jolly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jolly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:7

82e minuut.
Rúra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perat met een sublieme pass. Fochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolly onderschept slim de pass. Jolly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:8

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Štetár geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jolly met een sublieme pass. Seitzer rent richting de bal. Seitzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:9

88e minuut.
Klungelig pakt Cuesta de bal. Fochman is nu in balbezit. Seitzer verovert de bal door een tackle van achteren. Seitzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 72%, Myjavskí Kopaničiari 28%.
Fc Slovan Pressburg - Myjavskí Kopaničiari 0:9