Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea 7 Botafogo Piešťany
3 Tactiek rohak
60% Balbezit 40%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten excellent
weak Passen good
solid Verdedigen average


1e minuut.
Arcangelo speelt de bal door. Snoeck rent richting de bal. Kubina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina schiet op doel. Lelučiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Arcangelo de bal onder controle te krijgen. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi onderschept slim de pass. Culpi haalt uit met een fantastische trap. Lelučiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Botafogo Piešťany 0:1

6e minuut.
Arcangelo probeert naar een medespeler te passen. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi rent richting de bal. Culpi draait met de bal, schiet en ... Lelučiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Botafogo Piešťany 0:2

7e minuut.
Snoeck geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubina met een snelle inworp. Culpi is nu in balbezit. Culpi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Botafogo Piešťany 0:3

17e minuut.
Inworp. Kubina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Culpi schiet op doel. Lelučiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Botafogo Piešťany 0:4

18e minuut.
Daar is Snoeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubina is nu in balbezit. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina haalt uit met een fantastische trap. Lelučiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Diegs passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Culpi is nu in balbezit. Culpi schiet op doel. De bal raakt de paal. Snoeck heeft problemen om de bal te vangen. Culpi is nu in balbezit. Culpi schiet op doel. Lelučiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Diegs is nu in balbezit. Diegs passt de bal met de wreef. Gorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina onderschept slim de pass. Kubina draait met de bal, schiet en ... Lelučiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Snoeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Botafogo Piešťany 0:5

29e minuut.
Culpi speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arcangelo neemt de hoekschop. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vasily passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Truchan de bal. Vasily tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasily krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gorda probeert naar een medespeler te passen. Diegs rent richting de bal. Diegs speelt de bal door. Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 65%, Botafogo Piešťany 35%.
chelsea 7 - Botafogo Piešťany 0:5

46e minuut.
Zlivko komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo passt de bal met de wreef. Snoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina onderschept slim de pass. Kubina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kubina is nu in balbezit. Kubina haalt uit met een fantastische trap. Lelučiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Botafogo Piešťany 0:6

60e minuut.
Arcangelo verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeck rent richting de bal. Kubina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Truchan rent richting de bal. Snoeck onderschept slim de pass. Arcangelo rent richting de bal. Daar is Arcangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcangelo schiet op doel. Malinák bokst de bal weg.

75e minuut.
Bałamut geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truchan met een snelle inworp. Zlivko is nu in balbezit. Zlivko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lelučiak bokst de bal weg. Lelučiak speelt de bal door. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Paal! Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea 7 - Botafogo Piešťany 1:6

77e minuut.
Arcangelo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Snoeck de bal onder controle te krijgen. Lelučiak is nu in balbezit. Truchan rent richting de bal. Truchan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zlivko schiet op doel. Doeltrap. Lelučiak met een harde bal richting middenveld. Arcangelo rent richting de bal. Arcangelo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kubina kopt de bal weg. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo probeert naar een medespeler te passen. Snoeck is nu in balbezit. Snoeck speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea 7 47%, Botafogo Piešťany 53%.
chelsea 7 - Botafogo Piešťany 1:6