Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo Piešťany Fc Slovan Pressburg
rohak Tactiek rohova
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 34.9
goed Schieten matig
goed Passen matig
zwak Verdedigen matig


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuesta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Truchan rent richting de bal. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Fc Slovan Pressburg 0:1

10e minuut.
Cuesta met de inworp. Kubina is nu in balbezit. Cuesta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuesta krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Truchan rent richting de bal. Filz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maurer. Maurer krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Drážka de bal. Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis geeft een lange en hoge pass. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Truchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antolec rent richting de bal. Antolec geeft een lange en hoge pass. Daar is Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Doeltrap. Antolec trapt de bal weg van het doel. Truchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filz onderschept slim de pass. Filz haalt uit met een fantastische trap. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rohlík komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 60%, Fc Slovan Pressburg 40%.
Botafogo Piešťany - Fc Slovan Pressburg 0:1

51e minuut.
Perat is nu in balbezit. Perat geeft de bal voor. Filz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Fc Slovan Pressburg 0:2

64e minuut.
Chojanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojanecki met een sublieme pass. Rohlík rent richting de bal. Kubina onderschept slim de pass. Kubina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina draait met de bal, schiet en ... Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Fc Slovan Pressburg 1:2

65e minuut.
Filz met een sublieme pass. Rohlík is nu in balbezit. Kubina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Botafogo Piešťany - Fc Slovan Pressburg 2:2

76e minuut.
Filz probeert naar een medespeler te passen. Rohlík is nu in balbezit. Antolec onderschept slim de pass. Antolec schiet op doel. Kleks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Fc Slovan Pressburg 3:2

80e minuut.
Polko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mulders komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 53%, Fc Slovan Pressburg 47%.
Botafogo Piešťany - Fc Slovan Pressburg 3:2