Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Slovan Pressburg Botafogo Piešťany
rohova Tactiek rohak
41% Balbezit 59%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 53.4
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Fochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina heeft problemen om de bal te vangen. Kubina schiet op doel. Kleks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:1

5e minuut.
Inworp. Antolec met de inworp. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina haalt uit met een fantastische trap. Kleks probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skarupa met een snelle inworp. Crandley met een sublieme pass. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina schiet op doel. Kleks bokst de bal weg. Kubina is nu in balbezit. Kubina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:2

35e minuut.
Truchan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanga komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Malinák met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slampák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanga is nu in balbezit. Vanga schiet op doel. Kleks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:3

39e minuut.
Daar is Perat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perat geeft een hoge lob. Fochman rent richting de bal. Daar is Fochman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fochman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Fochman met de inworp. Vanga is nu in balbezit. Vanga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanga is nu in balbezit. Vanga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:4

43e minuut.
Nápoli met een sublieme pass. Daar is Tlaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanga schiet op doel. Kleks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:5

45e minuut.
Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skarupa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanúsek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 41%, Botafogo Piešťany 59%.
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:5

46e minuut.
Kubina speelt de bal door. Vanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vanga de bal. Vanga schiet op doel. Kleks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:6

56e minuut.
Inworp. Cuesta komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Maurer speelt de bal door. Zachara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachara geeft een hoge lob. Hopta is nu in balbezit. Hopta draait met de bal, schiet en ... Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hopta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanga is nu in balbezit. Vanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:7

62e minuut.
Kubina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanga met een sublieme pass. Zachara speelt de bal door. Maurer rent richting de bal. Maurer schiet op doel. De bal raakt de paal. Maurer rent richting de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:8

65e minuut.
Filz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malinák met een harde bal richting middenveld. Hlavatý kopt de bal weg. Vanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanga draait met de bal, schiet en ... Kleks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 0:9

71e minuut.
Hopta rent richting de bal. Hopta geeft een hoge lob. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Malinák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Slovan Pressburg 57%, Botafogo Piešťany 43%.
Fc Slovan Pressburg - Botafogo Piešťany 1:9