Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myjavskí Kopaničiari FC Slovan Bratislava 19
Sedíme v rohu Tactiek rohovka
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 43.3
goed Schieten matig
redelijk Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Svitan bokst de bal weg. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 0:1

4e minuut.
Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pristavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pristavu schiet op doel. Svitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Svitan met een harde bal richting middenveld. Seitzer is nu in balbezit. Seitzer schiet op doel. Paniz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seitzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udeanu rent richting de bal. Udeanu schiet op doel. Svitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 0:2

13e minuut.
Pristavu haalt uit met een fantastische trap. Svitan rent richting de bal. Svitan geeft een hoge lob. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Pristavu met een snelle inworp. Pristavu is nu in balbezit. Seitzer rent richting de bal. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Paniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kyszel geeft de bal voor. Pristavu controleert de bal met de borst. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Svitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 0:3

22e minuut.
Edrek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turček rent richting de bal. Turček geeft een lange en hoge pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Paniz met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seitzer met een snelle inworp. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu draait met de bal, schiet en ... Svitan bokst de bal weg. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu schiet op doel. Svitan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 0:4

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seitzer met de inworp. Pristavu rent richting de bal. Pristavu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pristavu met een snelle inworp. Seitzer rent richting de bal. Seitzer haalt uit met een fantastische trap. Paniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Paniz trapt de bal weg van het doel. Udeanu heeft problemen om de bal te vangen. Udeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 0:5

34e minuut.
Seitzer speelt de bal door. Klungelig pakt Jolly de bal. Jolly schiet op doel. Paniz bokst de bal weg.

38e minuut.
Udeanu passt de bal in één keer door. Inworp. Jolly met de inworp. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Paniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rarok rent richting de bal. Rarok geeft een lange en hoge pass. Štetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rarok probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Štetár bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 57%, FC Slovan Bratislava 19 43%.
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 1:5

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seitzer met de inworp. Udeanu rent richting de bal. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Svitan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 1:6

48e minuut.
Seitzer speelt de bal door. Jolly heeft problemen om de bal te vangen. Jolly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 2:6

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pristavu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seitzer rent richting de bal. Seitzer schiet op doel. Paniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 3:6

53e minuut.
Klungelig pakt Kyszel de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seitzer met de inworp. Pristavu is nu in balbezit. Pristavu schiet op doel. Svitan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pristavu rent richting de bal. Pristavu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Svitan trapt de bal weg. Seitzer heeft problemen om de bal te vangen. Jolly rent richting de bal. Jolly schiet op doel. Paniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pristavu met een sublieme pass. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu schiet op doel. Svitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Turček met een harde bal richting middenveld. Seitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Seitzer draait met de bal, schiet en ... Paniz bokst de bal weg.

65e minuut.
Paniz met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seitzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu schiet op doel. Svitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jolly is nu in balbezit. Jolly draait met de bal, schiet en ... Paniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 4:6

70e minuut.
Pristavu passt de bal in één keer door. Daar is Rarok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rarok geeft een lange en hoge pass. Pristavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pristavu schiet op doel. Svitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Jolly onderschept slim de pass. Jolly speelt de bal door. Turček is nu in balbezit. Turček geeft een hoge lob. Jolly rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Seitzer probeert naar een medespeler te passen. Gidoš probeert de bal aan de voet te houden. Jolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Jolly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Devetzis geeft de bal voor. Inworp. Jolly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Svitan bokst de bal weg. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 4:7

80e minuut.
Inworp. Udeanu met de inworp. Udeanu rent richting de bal. Udeanu schiet op doel. Svitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 4:8

85e minuut.
Devetzis geeft een lange en hoge pass. Udeanu speelt de bal door. Daar is Gözəlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udeanu rent richting de bal. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Udeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jolly is nu in balbezit. Jolly heeft problemen om de bal te vangen. Jolly schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jolly is nu in balbezit. Jolly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 5:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myjavskí Kopaničiari 47%, FC Slovan Bratislava 19 53%.
Myjavskí Kopaničiari - FC Slovan Bratislava 19 5:8