Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo Piešťany FC Slovan Bratislava 19
rohak Tactiek rohovka
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten solid
very good Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Zachara passt de bal in één keer door. Kocsis met een sublieme pass. Kubina is nu in balbezit. Anghelinii onderschept slim de pass. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - FC Slovan Bratislava 19 0:1

8e minuut.
Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu geeft de bal voor. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii schiet op doel. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - FC Slovan Bratislava 19 0:2

20e minuut.
Antolec geeft de bal voor. Kocsis rent richting de bal. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii draait met de bal, schiet en ... Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - FC Slovan Bratislava 19 0:3

23e minuut.
Horna rent richting de bal. Horna speelt de bal door. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - FC Slovan Bratislava 19 0:4

35e minuut.
Klungelig pakt Anghelinii de bal. Anghelinii passt de bal in één keer door. Gözəlov is nu in balbezit. Zachara onderschept slim de pass. Zachara haalt uit met een fantastische trap. Paniz bokst de bal weg.

39e minuut.
Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna onderschept slim de pass. Horna heeft problemen om de bal te vangen. Horna haalt uit met een fantastische trap. Malinák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - FC Slovan Bratislava 19 0:5

41e minuut.
Klungelig pakt Truchan de bal. Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii heeft problemen om de bal te vangen. Anghelinii schiet op doel. Malinák probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Truchan is nu in balbezit. Anghelinii onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachara. Zachara krijgt een gele kaart. Anghelinii raakt geblesseerd tijdens het duel. Anghelinii komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Antolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolec passt de bal met de wreef. Kelhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 65%, FC Slovan Bratislava 19 35%.
Botafogo Piešťany - FC Slovan Bratislava 19 0:5

46e minuut.
Knysak speelt de bal door. Pazzo rent richting de bal. Pazzo geeft een lange en hoge pass. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina schiet op doel. Paniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Drážka rent richting de bal. Horna verovert de bal door een tackle van achteren. Maurer bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna verovert de bal door een tackle van achteren. Horna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truchan met een snelle inworp. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Anghelinii de bal. Anghelinii draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hlavatý verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pazzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anghelinii de bal. Anghelinii schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Malinák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anghelinii met de inworp. Anghelinii rent richting de bal. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - FC Slovan Bratislava 19 0:6

74e minuut.
Kocsis rent richting de bal. Kocsis geeft de bal voor. Truchan kopt de bal weg. Horna rent richting de bal. Horna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Anghelinii passt de bal met de wreef. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu geeft een hoge lob. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap. Malinák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Maurer probeert naar een medespeler te passen. Kubina rent richting de bal. Kubina passt de bal met de wreef. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Horna passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truchan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii draait met de bal, schiet en ... Malinák bokst de bal weg. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 60%, FC Slovan Bratislava 19 40%.
Botafogo Piešťany - FC Slovan Bratislava 19 0:6